2018-11-14 13:21


Fiica lui Socaciu: Între mine şi Marina Almăşan nu a existat nici o relaţie!

 |  19:34
Fiica lui Socaciu: Între mine şi Marina Almăşan nu a existat nici o relaţie!

Ana Maria Socaciu infirmă zvonurile potrivit cărora este la cuţite cu tatăl său şi susţine că au o relatie foarte apropiată, chiar dacă se văd rar, însă pentru Marina Almăşan nu a simţit niciodată nimic.

“Ne vedeam în vacanţe, mai mergeam eu când mai avea spectacole în apropiere de Sibiu sau de Braşov. Nu este adevărat că m-a ţinut ascunsă, aşa cum s-a scris. Chiar dacă nu îl simţeam fizic lângă mine, eu l-am simţit mereu aproape. Toată lumea a ştuit că el este tatăl meu. Nu m-a ţinut ascunsă. Între mine şi ea (n.r Marina Almăşan) nu a existat nicio relaţie. Relaţia a fost între mine şi tata. Probabil are şi ea copiii ei. Nu am încercat niciodată să mă apropii de ea", a declarat Ana Maria la “Acces Direct”.

În cealaltă tabără, Marina Almăşan a intervenit prin telefon şi a contrazis cele afirmate de fiica fostului ei soţ, Victor Socaciu: “Victor m-a rugat să nu le spun părinţilor mei, ei fiind destul de morali şi s-ar fi opus relaţiei noastre. Mi-a spus că nu a avut niciodată o relaţie cu fiica lui şi că ea primeşte pensie alimentară de la altcineva. Am văzut acum doi ani poze cu ea în ziare, dezbrăcată. Victor era proaspăt operat, a pus mână pe telefon şi a sunat-o. Am vorbit si eu atunci cu ea şi am rugat-o să aibă mai mare grijă cu apariţiile ei în presă. Îmi pare rău pentru destinul ei, nu este uşor să creşti fără un părinte. Dacă Victor ar fi aflat o relaţie atât de apropiată cu ea, aşa cum spune ea, presa ar fi aflat de mult, ar fi apărut fotografii. Eu îmi doresc ca ea să-şi găsească drumul în viaţă, iar lui Victor îi doresc să caute suport în copii. Până la urmă cu asta rămânem. Iubirile se nasc în vâlvătăi şi mor în vălvătăi şi mai mari”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-04-05

TAGURI: ana maria socaciu, victor socaciu, marina almasan, fiica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STCR
05 Apr 2012

Marturisesc ca odata ce am intrat sa-mi spun pasul aici, mi s-a deschis clipul. L-am inchis pentru ca educatia si sufletul nu imi permit sa vizionez din nou atata marsavie. Este vorba de clipul in care "d-na" Marina Almasan povestea cum sotul a "asigurat-o" ca acel copil, NASCUT INAINTE DE CASATORIA LOR, nu ii va deranja. Si povestea acest lucru de parca ar fi fost ceva de fala! Marina Almasan... Cum iti permiti tu sa ataci la modul acesta un copil??? Cu alte cuvinte, Victor nu a pastrat legatura cu ea, desi iti povestise de existenta ei, iar tie in acea vreme ti-a convenit de minune acea situatie. Iar acum, in ciuda a ce ai facut, sau... nu ai facut, vii sa improsti cu venin! Nu iti e rusine deloc? Cata rautate si lipsa de bun simt sa ai, sa apari in direct pe post si sa arunci cu noroi in aceasta fata? Am inteles ca si tu ai o fata de-o seama cu cele doua, mai mult sau mai putin abandaonate din vina ta. Ai grija - roata se invarte! Pe de alta parte sunt intrigat sa vad cum moderatoarea acestui show, dovedeste si ea lasitate nedreptatind-o a doua oara in cursul acestei seri pe tanara Socaciu, prin faptul ca, dupa ce i-a mahnit sufletul punand-o sa asculte vorbele unei femei macinate de ura si venin, ii taie dreptul la replica, ca deh, doar e moderatoare, isi permite! Sa-ti fie rusine, Simona Gherghe!
Random imageUltimele stiri


loading...