2016-12-11 04:23

MONDEN


Fiica lui Whitney s-a drogat

 |  17:44
Fiica lui Whitney s-a drogat

Imediat după ce s-a încheiat slujba de înmormântare a mamei sale, Bobbi Kristina Brown a părăsit biserica baptistă New Hope din Newark pentru a se droga. Fiica artistei ar fi trebuit să îşi însoţească rudele la un restaurant din Newark, oraşul natal al lui Whitney Houston, dar a dispărut, stârnind panică în rândul familiei sale. „Toată lumea s-a speriat şi a sunat-o pe Bobbi Kristina pe telefonul mobil”, a declarat un prieten al familiei pentru „The Daily Beast”. „Este o situaţie oribilă pentru toată lumea. Au încercat să o salveze pe Whitney şi nu au reuşit. Acum se tem că se va întâmpla acelaşi lucru cu Bobbi Kristina şi nu vor putea să o salveze nici pe ea”, a precizat prietenul de familie. Bobbi Kristina Brown a consumat droguri şi după ce a primit vestea morţii mamei sale, iar membrii familiei sale au avut o dispută, unii susţinând că Bobbi ar trebui dusă la un centru de reabilitare, iar alţii că ar trebui să stea cu familia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: Bobbi Kristina Brown, fiica, Whitney Houston, droguri, inmormantareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doi angajați ai Filarmonicii din Timișoara, reținuți pentru trafic de droguri Doi angajați ai Filarmonicii "Banatul” din Timișoara au fost reținuți pentru trafic... 09 Dec 2016 | (1)
Poliția Română: 6.000 kilograme de droguri ridicate, 63 de grupări destructurate Poliția Română anunță că în primele zece luni ale anului, în urma a aproape 700 de... 02 Dec 2016 | (0)