2017-01-22 12:17

MONDEN


Filmul despre Facebook, răsfăţatul Globurilor de Aur 2011

 |  18:11
Filmul despre Facebook, răsfăţatul Globurilor de Aur 2011

Asociaţiapresei străine de la Hollywood a dat "Like" filmului "Reţeaua deSocializare/ The Social Network", pelicula regizată de David Fincheradjudecându-şi, duminică, patru Globuri de Aur, printre care cele pentru Celmai bun regizor şi Cel mai bun film. Echipa filmului care prezintă etapelecreării celei mai importante platforme de socializare, avându-l ca personajcentral pe fondatorul acesteia, Mark Zuckerberg, a mai primit un Glob de Aurpentru scenariu (Aaron Sorkin) şi unul pentru coloana sonoră.

Premiulpentru Cel mai bun actor i-a revenit lui Colin Firth, pentru "The King'sSpeech", în timp ce distincţia pentru Cea mai bună actriţă i-a fostacordată lui Natalie Portman, pentru "The Black Swan".

Robert deNiro, care a primit Premiul „Cecil B. DeMille“ pentru întreaga carieră, a datdovadă de umor. El s-a declarat încântat că Asociaţia presei străine de laHollywood a decis să îi dea acest premiu înainte să vadă cel mai nou film alsău (catalogat drept un real eşec), "O familie de coşmar/LittleFockers".

Printreinvitaţii la gală s-au numărat Angelina Jolie şi Brad Pitt, iar printreprezentatorii premiilor, Robert Downey jr, Alicia Keys, dar şi Michael Douglas,care a prezentat Premiul pentru Cel mai bun film.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image