2018-12-16 10:21


Filmul „Loverboy” de Cătălin Mitulescu, selectat la Festivalul de la Cannes

 |  18:09
Filmul „Loverboy” de Cătălin Mitulescu, selectat la Festivalul de la Cannes
Lungmetrajul"Loverboy", de Cătălin Mitulescu, a fost selectat în secţiunea UnCertain Regard a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes (11-22 mai),au anunţat joi organizatorii evenimentului, într-o conferinţă de presă,informează Mediafax.

Filmul, careîi are în rolurile principale pe Ada Condeescu şi George Piştereanu, spunepovestea lui Luca, un tânăr de 20 de ani din Hârşova, care cucereşte fete, leface să se îndrăgostească de el şi le plasează mai departe unei reţele dinConstanţa. Pentru poliţiştii de la combatereacrimei organizate, această tehnică de racolare se numeşte "metoda prinîndrăgostire", iar cei ce o practică sunt numiţi "loverboys". Lucase plimbă cu scuterul prin câmpiile arse de soare, are grijă de bunicul său şiagaţă fete prin satele sărace de lângă Dunăre. Viaţa lui se schimbă în momentulîn care se îndrăgosteşte de Veli. Luca pare hotărât să renunţe la tot ceea cefăcea până acum pentru a rămâne cu ea. O plângere depusă împotriva lui de ofostă iubită şi presiunea din partea şefului îl forţează să facă o alegere: sărenunţe sau nu la Veli.

În film maijoacă Bogdan Dumitrache, Clara Vodă, Coca Bloss, Ion Besoiu, Remus Mărgineanu şiAlexandru Mititelu, alături de actori neprofesionişti.

De asemenea,în competiţia oficială a Festivalului Internaţional deFilm de la Cannes va fi prezentat şi lungmetrajul "La source des femmes", de Radu Mihăileanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...