2019-04-23 05:18


FINALA Vocea României 2017. Cine a câștigat MARELE TROFEU

 |  23:50
FINALA Vocea României 2017. Cine a câștigat MARELE TROFEU

Telespectatorii au avut parte de o finală incendiară, vineri seară, la show-ul Vocea României. Publicul a decis ca Marele Trofeu să-i revină Anei Munteanu, vocea care a emoționat milioane de români. Ana, din Republica Moldova a câștigat și cei 100.000 de euro.

Locul patru a fost obținut de Andrada Crețu din Echipa Despot. Pe locul trei s-a clasat Zsuzsana Cerveni, de la Loredana, iar locul doi i-a revenit lui Meriam Jane de la Echipa Tudor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-16

GALERIE MEDIA


TAGURI: marele trofeu, vocea romaniei, 2017
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri


STARBAG