2018-10-16 19:32


Finala Vocea României. Cine a câștigat Marele Trofeu

 |  00:11
Finala Vocea României. Cine a câștigat Marele Trofeu

Românii și-au desemnat cea mai iubită voce din concursul de televiziune Vocea Românie. Câștigătorul Marelui Trofeu este Cristina Bălan.

Cristina Bălan este cunoscută publicului datorită trupei Impact cu care a reușit câteva mari hit-uri. Împreună cu Rareș, colegul din ei din trupa Impact, Cristina a semnat hit-uri care erau pe buzele tuturor românilor în urmă cu 10 ani. Printre ele se numără : Babe, Îngerul meu sau Te iubesc.

În urmă cu 2 ani, în 2013, Cristina Bălan a încercat să revină în peisajul muzical cu melodii care au atins 1 milion de vizualizări. De această dată, Cristina era solistă în trupa ABCD. Despre Cristina Bălan trebuie să mai știți că este mămica unei frumoase perechi de gemeni.

Tobi Ibitoye, Cristina Bălan, Michel Kotcha și Tomy Weissbuch au fost cei patru finaliști care s-au întrecut în a câștiga simpatia și voturile românilor.

Finala a marcat și multe momente emoționante. Dan Bittman, Andra, Alina Irimia, Tudor Chirilă, Marius Moga și Smiley au cântat alături de cei patru finaliști.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-19

Mai multe imagini:
Finala Vocea României. Cine a câștigat Marele Trofeu
zoom

GALERIE MEDIA


TAGURI: marele trofeu, vocea romaniei, cristina balan, michel kotcha, tobi ibitoye, tomy weissbuch
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...