2016-12-09 23:42

MONDEN


Finaliştii de la “Vocea României”, public de 30.000 de oameni

 |  13:00
Finaliştii de la “Vocea României”, public de 30.000 de oameni

Prezentat de Dj-ii ProFM George Vintilă, Marius Onuc şi Madalina Vintilă, “Live Revolution” a adunat mai bine de 30.000 de oameni care au profitat de vremea bună şi au ieşit din casa să se distreze alături de LaLa Bând, Smiley, Stefan Stan, Dragoş Chircu, Voltaj şi Loredana.

După un minunat foc de artificii, anul 2012 le-a adus celor din Piaţa Revoluţiei şi o surpriză internaţională - un artist străin, nimeni altul decât Uwe Bossert, chitaristul şi producătorul trupei Reamonn. El este de asemenea şi compozitorul piesei “Tonight” pe care Loredana a cântat-o pe scenă “Live Revolution” în duet cu Dragoş Chircu şi acompaniata la chitara chiar de Uwe.

“De fiecare dată când am cântat cu Loredana a fost o experienţă senzaţională pentru că îţi dă atâta încredere când te afli alături de ea pe scenă”, a declarat Dragoş, pe care telespectatorii l-au urmărit performand la “Voce României”. “A fost o onoare deosebită să cânt alături de ea şi de Uwe Bossert chiar piesa Tonight”, încheie artistul.

La rândul ei, Loredana, care de fiecare dată începe noul an pe scenă din Piaţa Revoluţiei, a declarat: “Este o experienţă incredibilă pe care o aştept an de an. Este deja o tradiţie, de 10 ani dau startul anului noului din acest loc, unde tinerii au murit şi s-au sacrificat ca noi să fim liberi”, a spus Loredana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28

Mai multe imagini:
Finaliştii de la “Vocea României”, public de 30.000 de oameni
zoom
Finaliştii de la “Vocea României”, public de 30.000 de oameni
zoom

TAGURI: dragoş chircu, loredana, stefan stan, smileyComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul Muncii anunță programul ”Prima cameră” Tinerii care provin din sistemul instituționalizat ar putea beneficia, începând de anul viitor,... 21 Noi 2016 | (0)
Dragoş Pîslaru: Votându-l pe Dacian Cioloș înseamnă că votăm onestitatea și cinstea Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru a declarat vineri, la mitingul PNL de la Craiova, că votându-l... 02 Dec 2016 | (2)