2017-01-22 22:29


Fiţe VIP: iarna la plajă, nu pe pârtie. GALERIE FOTO!

 |  21:00
Fiţe VIP: iarna la plajă, nu pe pârtie. GALERIE FOTO!

A devenit o regulă pentru vedetele cu dare de mână să-şi pună cizmele în cui odată cu venirea iernii şi să scoată de la naftalină costumul de baie. Botezatu tocmai s-a întors din jungla vietnameză, Mihai Morar se bucură de plaja thailandeză, iar Delia îşi face bagajele pentru turul Asiei. Şi Andreea Tonciu s-a bronzat în Egipt, Bianca Drăguşanu în Dubai, iar Daniel Buzdugan hoinăreşte prin Hong-Kong.

În ceea ce o priveşte pe Delia nu mai există nici un dubiu privind una dintre cele mai mari pasiuni ale ei: călătoria. Fără îndoială, îi place să fie turist, în anul care a trecut bifând vacanţe fără număr, în locuri în care nici cu gândul nu-ţi imaginezi să ajungi. Thailanda, Cuba, Jamaica şi Vietnam au fost doar câteva dintre destinaţiile turistice preferate de cântăreaţă în anul care a trecut, suma cheltuită depăşind 25.000 de euro, însă Delia susţine că iubitul ei s-a ocupat de acest aspect. Zilele acestea, Delia şi Răzvan se pregătesc pentru o lună de vacanţă în Asia, pe harta traseului stabilit de ei aflându-se Chiang Mai, Laos, Cambodgia, Vietnam, Thailanda şi câteva insule din Oceanul Indian.

Trei săptămâni în America de Sud - Peru, Bolivia, Galapagos - l-au costat pe Bote 30.000 de euro la începutul anului trecut şi, ca să încheie anul în acealaşi ritm, creatorul de modă a mai bifat în decembrie şi jungla vietnameză. Bote s-a relaxat în insulele Ha Hong Bay, locuri superbe care l-au inspirat pe regizorul James Cameron când a creat decorul pentru filmul “Avatar”. “A fost una dintre cele mai frumoase vacanţe din viaţa mea! Ca să văd Est Mebon şi Preah Khan, două temple aflate în densitatea junglei, am mers 8 kilometri pe jos. În acea zonă a filmat Angelina Jolie pentru «Tomb Rider». A fost o excursie fascinantă pe care îmi doresc să o fac de ani de zile. Timpul însă nu mi-a permis până acum. Am văzut şcoli plutitoare, ferme de porci plutitoare, copii ale căror animale de companie erau crocodilii şi şerpii, am trăit 10 zile într-o altă lume şi m-am întors împlinit sufleteşte având şansa să văd asemenea minunăţii”, susţine Bote.

Mihai Morar şi-a luat revanşa pentru că de Crăciun a fost la datorie, în juriul “X Factor”, şi a plecat într-o vacanţă exotică de unde trimite fanilor săi de pe Facebook poze de-ţi taie răsuflarea. Plajă, soare, mare şi piscine infinite, toate sunt zilele acestea la cheremul vedetei Antena 2. “Copilul care aleargă către mare”, explică Morar o fotografie care îl înfăţişează pe o plajă cu nisip fin şi cu palmieri în jur, din Thailanda.

Şi dacă Morar se bronzează în Thailanda, colegul Buzdugan se pierde printre zgârie-norii din Hong-Kong. După un Revelion petrecut în Italia, Buzdu a plecat în China de unde îşi informează fanii de pe Facebook la orice pas: “Ameţitor Hong Kongul! Haite mari de zgârie-nori de peste o sută de etaje te înconjoară din toate părţile. Nu seamănă cu nimic din ce am văzut până acum. Am intrat la toaleta barului Sevva (etj. 25) şi un chinez (de fapt ei se consideră cantonezi nu chinezi, chinezii fiind un fel de oameni de mâna a doua pentru ei:) mi-a dat drumul la apă caldă, mi-a întins prosopul să mă şteargă pe mâini. L-am refuzat politicos. Zahărul pentru cafea ziceai că-i bomboană cu cacao... E total altă lume!”.

Bianca Drăguşanu a plecat cu iubitul Cristea în Dubai, iar Andreea Tonciu, cu iubitul Mitea, tot fotbalist şi el, în Egipt. Fetele au făcut parade de costume de baie pe nisipurile încinse şi au avut grijă să posteze fotografiile rezultate în urma defilării pe site-urile de socializare pentru ca toate admiratoarele iubiţilor lor să fie invidioase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

Mai multe imagini:
Fiţe VIP: iarna la plajă, nu pe pârtie. GALERIE FOTO!
zoom
Fiţe VIP: iarna la plajă, nu pe pârtie. GALERIE FOTO!
zoom
Fiţe VIP: iarna la plajă, nu pe pârtie. GALERIE FOTO!
zoom

Fiţe VIP: iarna la plajă, nu pe pârtie. GALERIE FOTO!
zoom

TAGURI: vacanţă exotica, morar, buzdugan, botezatu, Bianca dragusanu, andreea tonciuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image