2016-12-09 06:01

MONDEN


Fiul Cristinei Spătar cântă colinde

 |  16:42
Fiul Cristinei Spătar cântă colinde

Cristina Spătar a avut parte de o surpriză plăcută zilele acestea. Interpreta a dezvăluit că  fiul său, în vârstă de 2 ani, fredonează deja cele două colinde pe care aceasta le-a înregistrat împreună cu Mariana Ionescu Căpitănescu. „«Trei păstori» şi «Deschide uşa, creştine!» sunt cele două colinde pe care le-am înregistrat împreună cu Mariana, iar Albert m-a auzit cântându-le prin casă.

Pentru că este la vârsta la care a început să imite comportamentul părinţilor, nu mică mi-a fost mirarea când l-am auzit fredonând, unul câte unul, colindele mele. Am observat de ceva timp că îi place tare mult muzica şi că dansează şi cântă mai tot timpul”, povesteşte artista.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: colinde, Cristina Spatar, surpriza, Albert, comportamentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ambros Martin: “O să învăţăm să nu mai depindem de Cristina Neagu” Cu trei zile înainte de Trofeul Carpaţi, competiţie care se va disputa în Sala Polivalentă din... 22 Noi 2016 | (0)
Cartea zilei: „Arte impletite in par”, de Cristina Grama Hair stylistul Cristina Grama va lansa prima enciclopedie de hair design din Romania: „Arte... 23 Noi 2016 | (0)