2018-10-18 04:10


Fiul Nicoletei Luciu vorbeşte engleza

 |  21:00

În urmă cu aproximativ trei ani, actrita de la Acasa TV Nicoleta Luciu l-a născut pe Zsolt jr, iar în urmă cu mai bine de o lună, aceasta a născut tripleţi, moment în care viaţa i s-a schimbat complet. Vedeta a acordat un interviu, în care povesteşte despre momentele frumoase petrecute alături de fiul său, Zsolt jr, dar şi despre ceea ce fac în timpul liber.

„Zsolt creşte frumos, merge la grădiniţă. Ne jucăm, ne uităm la desene animate, construim poduri şi clădiri din lego, facem curse de maşini prin casă, facem puzzle-uri cu animale, ne plimbăm prin parc. Acum sun­tem la etapa de cunoaştere a mediului în­con­jurător: a mers cu metroul, a văzut cum arată trenul; urmează să se plimbe şi cu tramvaiul. Când se mai încălzeşte afară, reluăm şi cursurile de echitaţie. Îi place să se joace alături de copii, la gradiniţă, să deseneze pe o tablă specială pentru copii, să decupeze, să lipească; îi place şi să ajute în casă, mai ales atunci când pun haine la maşina de spălat. E foarte atent când se face vreo reparaţie în casă şi ştie pentru ce sunt toate ustensilele medicului pediatru sau orelist. Însă cred că pasiunea lui cea mai mare rămâne tot înotul, pe care îl practică de la trei luni. În această iarnă, îl înscriem la patinaj, iar mai târziu, la hochei“, povesteşte actriţa. Chiar dacă timpul vedetei este limitat, aceasta profită de fiecare moment petrecut cu fiul său. Nicoleta povesteşte cu plăcere despre cele mai amuzante momente cu Zsolt, dar şi despre călătoriile pe care aceştia le-au făcut până acum. „E simpatic când rosteşte cuvintele şi cum le foloseşte pe cele învăţate în limba engleză. El dimineaţa bea «tea», iar maşina lui tati e «black». Este încântat de călătoriile pe care le-am făcut până acum. I-a plăcut în Croaţia, cu iahtul, dar şi la Praid, în salină“, îşi aminteşte actriţa.

„Este încăpăţânat, zice ca mine şi face ca el“

Nicoleta spune că şi-a propus să nu fie o mama prea severă, însă recunoaşte că, uneori, este prea grijulie. În plus, vedeta mărturiseşte că Zsolt seamănă foarte mult cu tatăl său, lucru de care nu poate fi altfel decât mândră. „Fiul meu seamănă cu Zsolt: e încăpăţânat, zice ca mine şi face ca el. E foarte inteligent; îşi dă seama imediat cum să folosească tehnologia: iPad, jocuri, telefoane. Zsolt este un copil special, pentru că seamănă cu tatăl său”, a încheiat aceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-16

TAGURI: nicoleta luciu, fiu, engleza, acasa tv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...