2016-12-11 13:55

MONDEN


Florentina Opriş, lansare cu lacrimi

 |  17:20
Florentina Opriş, lansare cu lacrimi

„Este atât de greu, Sorin rămâne în sufletul meu şi asta mă ajută să merg înainte. Calitatea vieţii o putem influenţa, dar firul ei mă tem că nu!”, declară Florentina Opriş, la aproape trei săptămâni de când soţul său a pierdut lupta cu o boală rară. Prezentatoarea emisiunii “Sport, dietă şi-o vedetă” de la Prima TV a găsit puterea de a merge mai departe şi de a duce la bun sfârşit lansarea cărţii „Sport, dietă & vedete” pe care a dedicat-o chiar soţului său. Florentina susţine că vrea să promoveze un  stil de viaţă sănătos, acest lucru implicând o dietă alimentară corectă, o hidratare corespunzătoare, dar şi un plus de activitate fizică în fiecare zi, aspect neglijat de o parte foarte mare a populaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: florentina opriş, lansare, carte, Sport, dietă & vedeteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Învaţă despre psihologia sportului de la specialişti Pe 10 şi 11 decembrie, la ASE Bucureşti, are loc cursul de iniţiere şi instruire în psihologia... 21 Noi 2016 | (0)
Zece gimnaste ruse au murit într-un grav accident Sportul mondial este lovit de o noua tragedie, 10 gimnaste ruse cu varste cuprinse intre 7 si 16... 07 Dec 2016 | (0)