2016-10-22 21:12

MONDEN


Florentina Opriş s-a recules în Munţii Parâng

 |  17:45
Florentina Opriş s-a recules în Munţii Parâng

După o perioadă tumultuoasă, în care a trăit o tragedie personală, atunci când soţul său a murit,  dar şi o reuşită profesionala cum ar fi  lansarea primei carţi “Sport, dieta şi vedete”,Florentina s-a întors în mijlocul naturii, acolo unde îşi găseste echilibrul în momentele dificile.

“Ceea ce am învăţat pe parcursul anilor este că gândirea pozitivă reprezintă ingredientul de bază al oricărei poveşti de succes. Fiecare experienţă ne ajută să fim ceea ce suntem azi. După cele întâmplate, am găsit cea mai buna modalitate să-mi revin, o scurtă vacanţă în Munţii Căpăţânii. Acolo îmi găsesc de fiecare dată liniştea, pot spune că mă regăsesc şi îmi recapât puterile.”, spune Florentina Opriş, realizatoarea emisiunii “Sport, dieta şi o vedetă” de la Prima TV. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: Florentina Opris, Muntii Căpăţânii, experienta, liniste, tragedieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tragedia din Colectiv. Concert la Cluj-Napoca în memoria victimelor Trupa rock „Times of Need” a susţinut vineri seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, un... 08 Oct 2016 | (0)
Raed Arafat: Nimeni nu poate garanta că tragedii precum cea din Colectiv nu se pot repeta Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat, duminică, că nimeni nu poate garanta că... 09 Oct 2016 | (1)