2019-05-19 20:37


Florin Călinescu se gândește SERIOS să intre în POLITICĂ. Care e CONDIȚIA

 |  21:24
Florin Călinescu se gândește SERIOS să intre în POLITICĂ. Care e CONDIȚIA

Omul de televiziune și actorul Florin Călinescu este de părere că ar fi un scenariu „apocaliptic” dacă liderul PSD Liviu Dragnea ar obține dreptul legal de a candida la președinția României sau de a deveni premier. Într-un live publicat pe pagina sa de Facebook, Călinescu spune că ar lua în calcul serios să intre în politică, dacă Dragnea ar ocupa o funcție atât de înaltă în stat.

„Este evident pentru toată lumea că tot ce se întâmplă din 2016 încoace nu are nicio legătură cu gargara aia de program electoral, din care nu s-a întâmplat nimic. 

Eu nu pot să îmi imaginez să fiu membru de partid pe la Sighetu-Marmației sau pe la Iași și să văd că la București toată lumea devine din ce în ce mai penală, mai condamnată și face un singur efort: să îl salveze pe șeful. Pentru că din punctul meu de vedere e destul de clar: bă, scap eu, scăpați și voi. Și nu numai că se vrea scăpat, dar vrea să ajungă cel puțin premier, dacă nu președinte. Toată tevatura asta cu justiția nu este făcută pentru unii care fură o bicicletă, ci este făcută cu un singur scop: 1. mă scăpați pe mine, 2. mă recuperați: trebuie să fiu capabil legal să candidez.

Pentru mine ar fi ceva apocaliptic să se întâmple toate astea și să ajungă președintele României. Atunci chiar iau în foarte serios să intru în politică. Nu să plec din țară, așa cum v-ați fi așteptat, ci să zic: dacă 3-4 milioane se duc la vot și aleg președinte pe un condamnat căruia i s-au grațiat, i s-au prescris faptele, atunci merită o abordare serioasă a acestei situații.

Cred că găsindu-l pe acest ministru al Justiției, și eu nu pun botul la zvonuri că a făcut o școală de tinichigii, nu pun botul că nu prea se știu primii lui pași în domeniu sau că ar fi fost racolat de securitate inainte de '89, deci ca să îți găsești un astfel de cetățean, care ajunsese într-un post onorabil de judecător și să vii tu înapoi, doar ca să își rezolve soarta copiilor de la Iași, și să te bagi într-o troacă absolut perfectă din punct de vedere dejecțional, doar ca să faci pe plac șefului de partid și să înfrunți cu așa seninătate opinia publică și colegii...”, a spus Florin Călinescu, conform Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-02

TAGURI: actor, florin calinescu, politica, liviu dragnea, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Mar 2018

Mai intai sa admita public ca asazisa 'politica" de fapt este un CiRC MAFIOT promovat pe multi bani de diverse HAZNALE-TV
LEVST.
02 Mar 2018

Toti infumuratii se cred El Salvador-ul natiei, ei cred ca daca intra ei in politica vor intoarce lumea cu susul in jos, sunt doar autoperieri, alter-egou-ri cam bolnave, si eu cred ca as face ceva(insa numai cu Monarhe Engleza), dar daca mi s-ar oferi -acum-chiar unul din cele cateva posturi supreme(sau bine platite, europarlamentar***) as refuza instantaneu, NIMENI nu mai poate face o diferenta semnificativa in societatea romaneasca, EXCEPTIE intoarcerea la MOnarhie cu aport Englez , DUBLATA absolut de celelalte masuri amintite , primele ar fi incarcerarea a cam 99% din actuala si trecuta clasa politica, si recuperarea -de la acestia- a banilor furati si cu care Romania va avea cel mai spectaculos restart, pentru ca este vorba de cel putin 250 MILIARDE euro, iar asta, minimum si la sigur... Mai mult, lupta se da si la UE dar batalia cea mai importanta se duce chiar in Romania, Romania nu este pregatita -si nici nu merita- sa fie deplin membru UE, de acea am avea nevoie de 2-4 luni sa punem lucrurile la punct, apoi Romania poate deveni o forta, care nu ca -va profita si- va pune conditii, dar care va avea autoritatea si morala si economica, sa stabileasca reguli(*** si as refuza un post si de europarlamentar pentru ca sunt sigur ca chiar si cei actuali-macar 1 sau 2- le crapa obrazul de rusine cand stiu ce tara reprezinta si cum se uita(si discuta intre ei) colegii din cele mai multe tari, practic cei mai multi europarlamentari romani sunt la fel de gunoaie morale ca si clasa politica din tara, pe care-i reprezinta si le satisfac cerintele, ei nu reprezinta poporul roman; vezi cazul docilei ajunsa pm, care si acum incearca sa abureasca UE ca pesedeul ei este cel drept si curat, etc.,)
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Mar 2018

plus sa ne amintim o chestie.....de la emisiunile lui Calinescu au fost promovate toate cURVETELE care au ajuns mari doamne pe langa MAFIA top 12 fugari din Costa Rica,MAdagascar etcetera Deci el se vrea acum seful BorDELULUI MAFIOT....s-au terminat toate curvele si vine la inaintare chiar EL GRANDE CABRON,,,siktirrrrrrr bahh du-te si te spala pe la bot ca mirosi a chilotii lui Raduleasca
ANONIM
03 Mar 2018

Ce emisiuni ,alea au fost emisiuni /NISTE BOLMOJELI .iNDIVIDUL VORBESTE CU GURA INCHISA SI ESTE TAREingamfat dar nu stiu de ce
Random imageUltimele stiri


STARBAG