2019-01-22 05:09


Florin Salam a făcut INFARCT și se retrage din muzică

 |  18:03
Florin Salam a făcut INFARCT și se retrage din muzică

Manelistul Florin Salam a suferit un infarct și, la recomandările medicilor, se retrage din viața muzicală. Totul s-a petrecut zilele trecute, iar medicii i-au interzis să mai cânte, pentru a nu se epuiza mai rău, riscând să îşi piardă chiar viaţa, au declarat surse din anturajul lui Florin Salam pentru Cancan.ro. Se pare că manelistul a ascultat cu sfinţenie de sfaturile doctorilor, anulându-şi mai multe concerte.

"Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc. Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte. Iar psihic este datorită presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i intersează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente", a declarat Puiu Iordache, impresarul manelistului.

Betty Salam a oferit în exclusivitate pentru CANCAN.ro prima declaraţie despre starea din aceste clipe a tatălui ei: "Tatăl meu este acum bine, sănătos, nu se află în spital. Au fost probleme în trecut, dar în prezent este ok. Decizia de a nu mai cânta îi aparţine lui în totalitate!".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-31

TAGURI: florin salam, infarct, concerte, muzica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...