2017-01-16 17:50

MONDEN


Florin Călinescu revine pe micile ecrane

 |  15:16
Florin Călinescu revine pe micile ecrane

Cu toate că a trecut mult timp de când nu a mai animat casele locuitorilor cu glumele sale, fostul prezentator Florin Călinescu este în aceeaşi formă de zile mari şi pregăteşte o surpriză din primăvară.

"Celelalte televiziuni s-au interesat tot timpul de posibilitatea de a colabora. Am primit tot timpul şi primesc tot timpul oferte, dar sunt în contact permanent cu PRO TV şi s-ar putea să pregătim ceva. Poate să fie un serial, o emisiune, orice altceva, din primăvară. Sunt în discuţii cu Adrian pentru mai multe proiecte. Avem chiar scenarii. Dacă mă frământă să fac tv, prima dată iau legătura cu Adrian şi îl întreb dacă îl interesează.

Dacă nu-l interesează nu prea sunt tentat să mă duc la altă televiziune. Ideile mele pot fi interesante, dar el mă acuză, cumva ca un frate, că sunt destul de delăsător şi destul de irascibil ca şi creator de televiziune. Şi atunci îmi spune: „Împărate (aşa îmi spune el mie), ce vrei tu, aia faci. Vino, prezintă ora exactă, fă un film, fă un show, fă emisiuni cu public. Orice, fă ceva, numai fă!", a mărturisit Florin Călinescu pentru adevărul.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Florin Calinescu, surpriza, primavara, ideiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image