2017-01-24 11:12


Forbes: P.Diddy este cel mai bogat artist hip-hop din lume

 |  16:34
Forbes: P.Diddy este cel mai bogat artist hip-hop din lume
Rapperul american P. Diddy a ocupat prima poziţie în topul celor mai bogaţiinterpreţi de muzică rap/hip-hop alcătuit anual de editorii revistei Forbes,averea sa fiind estimată la 475 de milioane de dolari, informează popeater.com. Încasările colosalereuşite anul trecut de P. Diddy sunt atribuite acţiunilor pe care rapperulamerican le deţine la casa de discuri Bad Boy Worldwide Records, la casa demodă Sean John Clothing şi parteneriatului cu brandul de votcă Ciroc.

Jay-Z, oprezenţă constantă în fruntea clasamentului în ultimii patru ani, a avutvenituri de 63 de milioane de dolari în 2010 şi a ocupat poziţia a doua înacest an, cu o avere estimată la 450 de milioane de dolari. Totodată, Jay-Z aocupat împreună cu soţia sa Beyonce prima poziţie în topul celor mai bogatecupluri celebre. Succesul financiar al rapperului Jay-Z se datoreazăinvestiţiilor inteligente făcute de muzician în mai multe companii din domeniulmodei şi al industriei alimentare, dar şi al muzicii. Discurile sale şi casalui de discuri Roc Nation au generat în 2010 venituri importante.

Dr. Dre, pelocul trei

Pe locul altreilea s-a clasat rapperul şi producătorul muzical Dr. Dre, a cărui avere afost estimată la 125 milioane de dolari. Rapperul 50 Cent şi Bryan"Birdman" Williams, directorul casei de discuri Cash Money Records,ocupă la egalitate poziţiile patru-cinci, cu averi estimate la 100 de milioanede dolari fiecare. Editorii revistei Forbes au precizat că au alcătuit aceastălistă "prin evaluarea posesiunilor curente, ţinând cont de câştiguriletrecute, citind documente financiare şi discutând cu o serie de analişti,avocaţi, manageri şi alte figuri importante din industria muzicală".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image