2018-12-16 12:39


Formația DIRECȚIA 5 a rămas fără un om de bază

 |  09:36
Formația DIRECȚIA 5 a rămas fără un om de bază

Formaţiile de rock şi pop-rock autohtone sunt în criză. După ce Cristi Minculescu, Walter Popa şi Doru Borobeică au plecat din Iris, o altă formaţie de legendă are mari probleme. Este vorba despre cei de la Direcţia 5 care l-au pierdut pe Tony Şeicărescu, frontman în formaţie.

De aproape o lună de zile formația concertează asiduu în formula clasică, avându-l pe Cristi Enache solist, care este dublat de Alina ”Alinka” Crișan. În acestă formula Direcția 5 s-au prezentat zilele trecute la ediția cu numărul 50 a veteranului Festival de interpretare muzicală de la Amara.

Tony, primul solist al formației (1993-1995) a participat la înregistrarea emblematicului album ”Seducție” (1993), iar după a ales să se stabilească în Olanda, unde a cântat mulți ani. Solistul a fost reprimit în familia Direcția 5 în urmă cu cinci ani, după ce a petrecut un an ca solist al grupului Krypton, dar a mai plecat odată din formația care l-a relansat.

”Tony este omul care a adus echilibrul în formația Direcția 5” declara în urmă cu ceva vreme Marian Ionescu, liderul grupului ce tocmai a sărbătorit 25 de ani de intensă activitate muzicală. Cel mai probabil, Tony Șeicărescu și-a dorit o pauză dat fiind că, recent, a devenit din nou tată, srie libertatea.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-12

TAGURI: directia 5, tony seicarescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...