2017-01-22 14:16

MONDEN


Fostul iiubit al lui Amy: ''Ultimele trei zile au fost un iad''

 |  18:25
Fostul iiubit al lui Amy: ''Ultimele trei zile au fost un iad''
Regizorul Reg Traviss, care i-afost iubit lui Amy Winehouse timp de doi ani, vorbeşte public pentru prima oarăde la moartea cântăreţei, pe care o numeşte „draga mea”. Tabloidul The Sun areuşit să obţină câteva declaraţii de la Traviss, care a mărturisit că „aiubit-o foarte mult” pe Amy. Funeraliile artistei decedate sâmbătă urmau săaibă loc în cursul zilei de ieri, existând zvonuri că aceasta ar putea fiincinerată.

Reg Traviss, care a avut oinfluenţă pozitivă asupra iubitei sale, în ultimii doi ani, a fost fotografiatîn mai multe rânduri, începând de sâmbătă, în faţa casei lui Amy Winehouse dincartierul londonez Camden. Ieri, acesta a oferit presei şi primele saledeclaraţii despre tragedie. „Ultimele trei zile au fost un iad. Cu toţii amsuferit o pierdere teribilă şi ne dorim linişte acum. Nu vă pot descrie prin cetrec şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au adus omagii şi au jelitmoartea lui Amy, dragostea mea, o persoană atât de frumoasă şi strălucitoare.Am pierdut-o pe draga mea, pe care am iubit-o foarte mult”, a declaratregizorul de film Reg Traviss pentru The Sun. El a catalogat moartea lui Amydrept un accident şi a mai spus că artista începuse să îşi revină recent,făcând sport şi practicând yoga. Reg Traviss a fost primit de părinţiiacesteia, ieri, la o adunare în faţa casei din Camden a cântăreţei, în timp ce fostulsoţ al acesteia, Blake Fielder-Civil, care se află în închisoare momentan, nuşi-a putut aduce omagiile. Acestuia nu i s-a permis ieşirea temporară dinpenitenciar şi, oricum, tatăl lui Amy Winehouse, Mitch, a declarat că nu vreasă îl vadă, spunând că „urăşte tupeul lui” şi că îl învinovăţeşte de starea deplorabilăîn care ajunsese fiica lui, din cauza drogurilor. Totodată, Daily Mail scrie căBlake nu figurează în testamentul lui Amy, care a strâns, până la 27 de ani, oavere de circa 10 milioane de lire sterline.

Cenuşa lui Amy, împrăştiatăalături de cea a bunicii ei

Tabloidul Daily Mail mai scriecă părinţii lui Amy Winehouse intenţionau să incinereze trupul neînsufleţit alartistei, iar cenuşa să o împrăştie alături de cea a bunicii ei, Cynthia. „Erauincredibil de apropiate, aşa încât pare o idee bună să procedeze astfel”, adeclarat o sursă pentru publicaţia britanică. Se pare că Amy îşi idolatrizabunica, având chiar un tatuaj cu numele acesteia, pe braţul drept.

Funeraliile vedetei urmau să sedesfăşoare în cursul zilei de ieri şi să fie rezervate familiei şi prietenilorapropiaţi. Trupula fost restituit familiei, luni, după efectuarea unei examinări medico-legalecare a avut drept scop stabilirea de o manieră formală a cauzelor decesului. Potrivit tradiţiei evreieşti, artista trebuie să fie înmormântată sauincinerată cât mai repede posibil. Luni, Mitch şi Janis Winehouse au mers lacasa din Camden a fiicei lor, unde au fost copleşiţi de dovezile de afecţiuneale fanilor - buchetede flori, fotografii, mesaje şi lumânări, dar şi sticle cu alcool şi pachete cuţigarete - lăsate pe trotuar, ca un omagiu adus cântăreţei, decedată la vârstade 27 de ani.

Luni după-amiază, autopsia a fostfinalizată, fără a fi însă stabilită cauza decesului, potrivit bbc.co.uk. din Londra (tribunal specializat în cazurile de deces violent sau neaşteptat,n.r.), însă următorul termen a fost stabilit pe 26 octombrie. Potrivit poliţieidin Marea Britanie, este cercetată ca "inexplicabilă", dar nu"suspicioasă". În urma autopsiei, vor mai fiefectuate teste toxicologice, ale căror rezultate vor fi anunţate într-uninterval de două până la patru săptămâni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-17

Mai multe imagini:
Fostul iiubit al lui Amy: ''Ultimele trei zile au fost un iad''
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image