2017-01-17 15:05

MONDEN


Fostul solist de la UB40 a făcut show la Bucureşti. Ali Campbell a cântat în faţa a 3.500 de oameni

 |  17:49
Fostul solist de la UB40 a făcut show la Bucureşti. Ali Campbell a cântat în faţa a 3.500 de oameni

Concertulsusţinut de fostul solist al trupei UB40 la Bucureşti a ţinut peste 3.500 deoameni în picioare de la prima piesă până la ultimul bis. Joi, 16 iunie, a avutloc la Sala Palatului din Bucureşti concertul susţinut de Ali Campbell,legendara voce a trupei UB40, în sprijinul Fundaţiei FARA. Timbrul său specialşi dragostea cu care răspândeşte mesajul muzicii reggae i-au vrăjit încă dinprimele secunde pe toţi cei peste 3.500 de spectatori prezenţi. S-a cântat, s-adansat şi s-a aplaudat încontinuu pe tot parcursul concertului, lucru ce l-a făcutpe Ali Campbell să declare că acesta a fost cel mai bun din toate cele 4show-uri pe care le-a susţinut până acum în România.

Spectacolula demarat la ora 20.15 cu recitalul trupei Taxi, care a acceptat cu bucurie săprefaţeze acest eveniment. Apoi, pe scena şi-a făcut apariţia Compania 7, ungrup format din artişti şi actori, care a prezentat o versiune proprie a piesei„Cele două cuvinte” foarte gustată şi aplaudată de cei prezenţi.

Dupăo pauză necesară rearanjării scenei pentru recitalul său, Ali Campbell şi-afăcut apariţia însoţit de trupa sa, The Dep. Încă de la primele note muzicale,întreg publicul prezent în Sala Palatului s-a ridicat în picioare şi a începutsă cânte alături de solist. Lista pieselor care s-au înşiruit de-a lungul celor90 de minute de recital a conţinut toate marile hituri pe care Campbell le-acompus şi lansat alături de trupa UB40 dintre care nu au lipsit „Here I am”, „TheWay You Do”, „Nothing Ever Changes”sau „Cherry Oh Baby”. Ali şi trupa lui şi-auluat apoi la revedere de la public însă aplauzele şi ovaţiile prelungite i-aureadus în scena pentru ultimele doua piese: „Can’t Help Falling In Love” şi „RedRed Wine”. Ali Campbell a mulţumit publicului pentru o seară minunată şi le-atransmis celebrul său „Big Love!” tuturor celor prezenţi. În culise le-adeclarat organizatorilor că aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în Româniapentru că a început să-i iubească pe români.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-02-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image