2017-01-21 10:38

MONDEN


FOTO. Iată-l pe Dan Cruceru deasupra norilor, în timpul unui salt cu paraşuta!

 |  17:11
FOTO. Iată-l pe Dan Cruceru deasupra norilor, în timpul unui salt cu paraşuta!

Prezentatorul“Povestirilor adevărate de la Acasă TV a avut un week-end plin deacţiune. Duminică dimineaţa, Dan şi-a luat inima în dinţi, a mers la aerodromşi a sărit cu paraşuta în gol, de la 4000 de metri.

Totul a pornit de laun cadou primit la împlinirea a 30 de ani. “În urmă cu o lună şi jumătate amprimit cadou un salt cu paraşuta. Îmi doream să fac asta, dar sincer nu aveamsuficient curaj. De atunci am tot încercat să mă sincronizez cu echipa de saltşi duminica am reuşit să-mi fac curaj şi să mă urc în avionul care m-a dus la4000 de metri. După puţină pregătire am sărit. Au fost cele mai ţări 4 minuteşi jumătate din viaţa mea, am trecut printr-o avalanşă de senzaţii nemaitrăitepână atunci, un amestec de groază, frică, dar şi bucurie de nedescris,adrenalina”, mărturiseşte Dan. Până în ziua saltului Dan a avut parte de câtevanopţi nedormite şi de multe gânduri negre. “M-am gândit câteva zile înainte desalt dacă să fac acest pas, îmi tot povesteau prietenii că nu o să se întâmplenimic, dar era întrebarea aia care mă obseda: ”Dacă totuşi paraşuta nu se vadeschide?”. Aveam şi o mare responsabilitate în spate, peste o lună se naştefiica mea”, spune prezentatorul “Poveştirilor adevărate”.

<<Când s-adeschis uşa avionului am zis “Doamne-ajută!>>

Odată ajuns peaerodrom Dan Cruceru a renunţat la teamă şi a mers pe mânainstructorului său, Ramiro. “Are la activ peste 7000 de salturi şi o mareîncredere în el. Am zis că alături de Ramiro nimic nu mi se poate întâmpla.Când s-a deschis uşa avionului am zis “Doamne-ajută” şi am sărit. Primele 20 de secunde de cădere liberă, de la4000 la 2000 de metri, au fost un coşmar. Apoi a început distracţia, m-amrelaxat şi am văzut şi eu cum arată lumea de sus”, mărturiseşte Dan. Alături deel în marea aventură au fost soţia, Cristina, dar şi doi prieteni apropiaţicare i-au făcut galerie. În aer Dan a avut şi un cameraman care i-a filmatfiecare mişcare. “Acum, când mă uit pe filmuleţ, râd de mine, în aer nu reuşeamsă-mi coordonez mişcările şi dau într-un mod foarte haios din mâini. Presiuneaeste foarte mare, simţeam ca plămânii îmi iau foc, la 4000 de metri nu apuci săgândeşti, creierul nu mai funcţionează, este doar o avalanşă de adenalinapură.” Prezentatorul a fost încântat de zbor şi, la toamnă, este pregătit sărepete experienţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-17

Mai multe imagini:
FOTO. Iată-l pe Dan Cruceru deasupra norilor, în timpul unui salt cu paraşuta!
zoom
FOTO. Iată-l pe Dan Cruceru deasupra norilor, în timpul unui salt cu paraşuta!
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image