2017-01-24 05:06


Fotomodele cu forme generoase, pe coperta Vogue Italia

 |  19:22
Fotomodele cu forme generoase, pe coperta Vogue Italia

Trei fotomodele cuforme generoase apar pe coperta numărului din luna iulie al ediţiei italiene arevistei Vogue, în urma deciziei editorului-şef al acestei publicaţii, FrancaSozzani, de a lupta contra site-urilor pro-anorexie.Cele trei modele - Tara Lynn, Candice Huffine şi Robyn Lawley - nu îşi ascundformele generoase şi pozează în lenjerie intimă, .

FrancaSozzani a iniţiat, totodată, o petiţie prin care solicită autorităţilor italiene să închidăsite-urile care încurajează anorexia, o tulburare dealimentaţie care poate avea efecte deosebit de grave asupra fizicului şipsihicului. "Moda a fost întotdeauna acuzată că este unul dintreprincipalii factori care promovează anorexia, iar acest angajament al nostrureprezintă dovada faptului că industria modei este pregătită să iasă în faţă şisă lupte contra acestei boli", a declarat Sozzani.

Editorul-şefal revistei Vogue Italia a promis, totodată, că în publicaţia pe care o conducevor apărea în viitor tot mai multe modele cu formevoluptuoase. "Dece ar trebui aceste femei să slăbească? Multe dintre femeile care au câtevakilograme în plus sunt deosebit de frumoase şi, de asemenea, maifeminine", a adăugat Sozzani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image