2017-01-21 04:09

MONDEN


Frumoasele României, milionare pe catwalk

 |  21:00
Frumoasele României, milionare pe catwalk

În România sunt doar nişte nume pe care le auzim din când în când, însă în străinătate, acele nume valorează milioane de euro. Au plecat de jos, unele de la limita subzistenţei, dintr-o sărăcie lucie, însă au reuşit să se detaşeze de lumea aceea, iar acum sunt în vârful piramidei. Chiar dacă munca lor înseamnă zeci de avioane schimbate într-o singură lună, zeci de prezentări, şedinţe foto şi bagaje nedesfăcute, satisfacţiile sunt pe măsură.

Elena Baguci este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi un topmodel aflat pe lista celor mai bine plătite chipuri din industria modei, având la activ sute de apariţii pe copertele celor mai puternice publicaţii din lume. Născută în satul Chirnogi din judeţul Călăraşi, Elena provine dintr-o familie extrem de săracă, în copilărie fiind nevoită să aibă grijă de vacile sătenilor pentru a câştiga bani. Deşi în copilărie era ţinta glumelor din cauza înălţimii şi a siluetei trase prin inel, acestea au devenit, mai târziu, atuurile care i-au adus milioane de euro în cont. La numai 14 ani, “Lenuş”, căci aşa era alintată în familie, a cucerit podiumul din Milano, iar de aici a fost doar un pas până la celebritatea de care se bucură astăzi. Acum deţine un apartament la New York şi este faimoasă în toată lumea, însă a rămas aceeaşi fată modestă de care cei care au cunoscut-o pe vremea când locuia în România îşi amintesc cu drag. A defilat pentru Valentino, Gucci, Chanel, Hermes, Versace, Givenchy, Marc Jacobs, Balenciaga sau Christian Lacroix. Este singura româncă din topul "Vogue's Models 2006", în care cele mai apreciate modele ale lumii sunt fotografiate de celebri fotografi de modă ai momentului.

Diana Dondoe a fost şi ea o fată săracă din Craiova, descoperită de Dana Săvuică. A debutat în moda internaţională în 2004, iar acum este cel mai bine plătit model de origine română, fiind preferata Caselor de modă Donna Karan, Ungaro, Prada, Moschino sau Chanel. Cu dimensiuni aproape perfecte, frumoasa cu ochi verzi a pozat în celebrul calendar Pirelli alături de Naomi Campbell şi Adriana Lima şi răvăşeşte minţile bărbaţilor din întreaga lume de fiecare dată când onorează câte o copertă a unei reviste prestigioase.

Catrinel Menghia s-a născut la Iaşi, în urmă cu 26 de ani şi a fost remarcată pe stradă şi propulsată în lumea modei, formele perfect conturate în anii în care a practicat atletism de performanţă recomandând-o pentru pictorialele de lenjerie intimă şi costume de baie. Este prima româncă din “Sports Illustrated”, revistă celebră în toată lumea şi în paginile căreia ajung doar cele mai frumoase femei din lume. Are un apartament de două milioane de euro în Milano şi multe zerouri în cont, bani câştigaţi cu multă muncă şi sacrificii în plan personal.

Valentina Pelinel a muncit 11 ani pe podiumurile din America, prezentând pentru cei mai cunoscuţi designeri din lume, însă cei mai mulţi bani i-a făcut din reclame şi editorialele pentru reviste. Şi ea vine dintr-o familie foarte săracă şi nu îi este ruşine să recunoască faptul că în copilărie nu avea după ce bea apă. Se mândreşte că a reuşit să se ţină departe de tentaţiile din lumea modei, alcool, droguri şi chiar prostituţie, reuşind prin multă muncă să-şi cumpere un apartament în New York şi să strângă suficienţi bani pentru zilele negre.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-04

Mai multe imagini:
Frumoasele României, milionare pe catwalk
zoom
Frumoasele României, milionare pe catwalk
zoom
Frumoasele României, milionare pe catwalk
zoom


TAGURI: frumoase, milionare, catwalkComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image