2018-12-15 14:46


Gabi Cristea: Fac baie în lapte săptămânal!

 |  21:00
Gabi Cristea: Fac baie în lapte săptămânal!

Prezentatoarea emisiunii „Draga mea prietenă” de la Kanal D, apreciată de urmaşii lui Adam pentru frumuseţe şi formele voluptuoase, ne-a dezvăluit câteva dintre secretele care o fac să zâmbească de fiecare dată atunci când se priveşte în oglindă. Totodată, Gabriela Cristea ne-a spus că este paradoxal, însă atunci când nu stă foarte bine cu sănătatea este şi mai frumoasă, iar acest lucru a fost observat de cei din jur.

„Cele mai multe complimente le-am primit atunci când aveam probleme. Poate că este o reacţie a organismului, un fel de compensaţie. Probabil că are legătură şi cu alimentaţia echilibrată şi cu faptul că beau multă apă. Paradoxal, însă mi se întâmplă să arăt mai bine fizic atunci când nu mă simt foarte bine”, ne-a declarat Gabriela Cristea. La 37 de ani, abia împliniţi, prezentatoarea emisiunii „Draga mea prietenă” se mândreşte cu o piele fină, fără riduri, însă pentru aceasta nu foloseşte creme scumpe, aduse de la Paris şi care să o coste salariul pe o lună. „Îmi place să-mi pregătesc acasă tot felul de măşti pentru faţă şi decolteu, din ingrediente naturale şi foarte proaspete. Atunci când simt nevoia unui tratament eficient, deschid cămara sau frigiderul şi îmi prepar singură tot felul de poţiuni miraculoase pentru piele, din ouă, miere, fructe, tărâţe de grâu. Şi, negreşit, o dată pe săptămână îmi place să fac o baie relaxantă în lapte şi ulei de lavandă”, ni s-a destăinuit Gabriela. În ceea ce priveşte dietele, vedeta Kanal D s-a lecuit de obsesia pentru o siluetă trasă prin inel, mai ales că formele silfide nu mai sunt de mult la modă, iar în urma sondajelor s-a stabilit că bărbaţii preferă femeile voluptuoase. „Nu m-am înfometat niciodată şi nici nu recomand această metodă de slăbire pentru că afectează grav sănătatea şi cauzează probleme serioase, pe termen lung. Mănânc multe fructe şi legume, peşte, seminţe de floarea soarelui, nuci şi migdale pentru că au vitamina E şi face foarte bine pielii. Nu ţin nici un fel de dietă, ci încerc să urmez un regim alimentar echilibrat. Mănânc trei mese principale pe zi şi două gustări, iar nutriţioniştii vă vor spune că mâncatul puţin şi des este calea organismului către echilibru. Însă am grijă să nu fac excese de nici un fel şi să nu exagerez cu felurile de mâncare preferate. Sportul este şi el foarte important pentru mine şi ador să fac pilates şi excerciţii cardio”, susţine vedeta Kanal D.

Reţete de la Gabriela

Mască de păr - ingrediente: ulei de măsline (în funcţie de lungimea părului); un gălbenuş de ou; o lingură de miere. Se încălzeşte uleiul de măsline (se ţine foarte puţin pe foc, până devine călduţ), se adăuga o lingură de miere şi se amestecă. Separat, se bate gălbenuşul unui ou şi se amestecă treptat cu uleiul. Se aplică apoi pe toată lungimea firului de păr. Masca se ţine pe păr trei sferturi de oră.

Mască de faţă -ingrediente: 2 linguri tărâţe, 2 linguri miere, 1 gălbenuş, drojdie cât o nucă. Se dizolvă drojdia în puţină apă călduţă, apoi se adaugă restul ingredientelor. Amestecul se ţine pe ten preţ de 10 minute, apoi se clăteşte faţa cu apă călduţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-17

TAGURI: Gabi Cristea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...