2016-10-27 16:14

MONDEN


Gabi Cristea, în conflict cu Truică

 |  16:41
Gabi Cristea, în conflict cu Truică

Gabi Cristea a povestit, pentru „Drept la ţintă”, despre incidentul petrecut chiar în timpul emisiunii sale, „Draga mea prietenă”. „Dimineaţă l-am găsit pe domnul Truică stând cu maşina chiar pe locul meu de parcare şi l-am claxonat să se dea de acolo”, a povestit ea. Corul de copii din care fac parte şi gemenele Truică fusese invitat să cânte la emisiunea Gabrielei Cristea.

„Gemenele nu au ajuns să mai intre în direct. El a optat pentru a le duce acasă”, a precizat ea. Irina Truică a venit în platou să-şi recupereze fiicele, însă fosta soţie a miliardarului a sosit la sediul televiziunii Kanal D la doar câteva minute după ce Remus Truică plecase împreună cu cei doi copii. „Am evitat un scandal monstru în cazul Truică. Este o reeditare a cazului Columbenilor”, a precizat Gabriela Cristea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Truica, Gabi Cristea, Conflict, Irina Truica, gemene, emisiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabi Tamaş s-a îmbătat din nou şi a ratat un antrenament al Stelei Lăudat de toată lumea pentru prestaţiile din ultimul timp de la Steaua, chiar dacă rezultatele... 25 Oct 2016 | (1)
Autoritățile se pregătesc de cutremur cu ajutor de la japonezi Spitalul Colțea din Capitală va face parte dintr-un proiect pilot prin care urmează să fie... 10 Oct 2016 | (1)