2016-12-08 02:22

MONDEN


Gabi Cristea, în conflict cu Truică

 |  16:41
Gabi Cristea, în conflict cu Truică

Gabi Cristea a povestit, pentru „Drept la ţintă”, despre incidentul petrecut chiar în timpul emisiunii sale, „Draga mea prietenă”. „Dimineaţă l-am găsit pe domnul Truică stând cu maşina chiar pe locul meu de parcare şi l-am claxonat să se dea de acolo”, a povestit ea. Corul de copii din care fac parte şi gemenele Truică fusese invitat să cânte la emisiunea Gabrielei Cristea.

„Gemenele nu au ajuns să mai intre în direct. El a optat pentru a le duce acasă”, a precizat ea. Irina Truică a venit în platou să-şi recupereze fiicele, însă fosta soţie a miliardarului a sosit la sediul televiziunii Kanal D la doar câteva minute după ce Remus Truică plecase împreună cu cei doi copii. „Am evitat un scandal monstru în cazul Truică. Este o reeditare a cazului Columbenilor”, a precizat Gabriela Cristea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Truica, Gabi Cristea, Conflict, Irina Truica, gemene, emisiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

A fost redeschis Arcul de Trumf Primarul general, Gabriela Firea, care a inaugurat luni Arcul de Triumf, monument istoric... 28 Noi 2016 | (3)
Irina Radu: nu a fost cenzură Anularea difuzării interviului cu premierul Dacian Cioloș realizat pentru emisiunea „Viața... 28 Noi 2016 | (2)