2016-12-05 04:30

MONDEN


Gabi Cristea şi Andreea Mantea petrec de Revelion cu Sorinel Copilul de Aur şi Vali Vijelie

 |  16:05
Gabi Cristea şi Andreea Mantea petrec de Revelion cu Sorinel Copilul de Aur şi Vali Vijelie

„Revelionul care îmi place” se numeşte petrecerea pe care vedetele Kanal D o vor încinge în ultima noapte din 2011. Gabriela Cristea, Andreea Mantea, Gabriel Coveşeanu  au de gând să petreacă o seară de neuitat alături de artişti consacraţi din muzica românească precum Andra, Andreea Bănică, Lavinia, trupa Heaven, Mandinga, Andreea Bălan, Anda Adam, Daniela Gyorfi şi mulţi alţii, care ne vor încânta cu hiturile lor. Vor intra în Noul An cu muzică şi voie bună, dans şi multă distracţie, iar artişti precum Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Costi Ioniţă, Jean de la Craiova, Sorinel Copilul de Aur, Liviu Mititelu şi Vali Vijelie vor asigura muzica de petrecere. Andreea Mantea va dansa pe ritmuri greceşti şi macedonene cu Ionuţ Galani & Ansamblul Asteria şi cu Diana Bisinicu & Ansamblul Pilisterlu, iar responsabili cu umorul şi buna-dispozitia vor fi Maria Buză, Valentina Fătu,Eduard Petru şi Adriana Drăguţ Jighirgiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25

TAGURI: gabriela cristea, andreea mantea, kanal d, revelionComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bucureştiul a mai pierdut un parc Proprietarul care a câştigat în instanţă retrocedarea unei părţi din Parcul Gârleanu a... 22 Noi 2016 | (0)
„Black & White” la Palatul Parlamentului. Oferta de Revelion 2017: de la 150 la 200 de euro de persoană Pentru al patrulea an consecutiv Palatul Parlamentului găzduieşte în Sala Unirii, cea mai mare... 30 Noi 2016 | (0)