2018-12-18 15:11


Gabriel Cotabiță, dus de urgență la spital! Vezi ce a pățit artistul!

 |  15:04
Gabriel Cotabiță, dus de urgență la spital! Vezi ce a pățit artistul!

Gabriel Cotabiță a fost dus de urgență, vineri,la Spitalul Floreasca, după ce-a fost găsit inconștient într-un hotel din Capitală. Artistul a fost resuscitat și stabilizat, el fiind internat la secţia de terapie intensivă a unității medicale.

Potrivit sursei citate, cântăreţul a fost găsit în stop cardiac, în stare de inconştienţă, a fost resuscitat şi a răspuns rapid manevrelor. Bogdan Opriţa a precizat că, în prezent, cordul şi-a reluat activitatea, iar pacientul este în terapie intensivă, fiind intubat şi ventilat mecanic. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că un echipaj SMURD a fost solicitat, în jurul orei 13.00, la un hotel din Capitală, unde se afla o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului au fost trimise două echipaje medicale, iar, după ce persoana respectivă a fost resuscitată şi stabilizată, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că un angajat al hotelului l-a găsit pe cântăreţul Gabriel Cotabiţă, în vârstă de 59 de ani, în stare de inconştienţă, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.

De-a lungul carierei, Gabriel Cotabiţă a lansat mai multe albume, printre care "Formaţii rock 5" (cu formaţia Redivivus, album colectiv), "Holograf 1" (cu formaţia Holograf), "Noapte albastră", "Noi rămânem oameni", "Prima iubire şi ultima", "În fiecare zi mi-e dor de tine" (cu Marina Florea), "Prizoner", "Viaţa e un cazino", "Greatest Hits" (cu formaţia VH2), "Dacă n-ai iubi" (cu formaţia VH2), "Fărâme de tandreţe", "2" (cu formaţia VH2) şi "25 de ani de nopţi albastre - Best of Gabriel Cotabiţă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: gabriel, cotabita, spital, inconstient, hotel, floreasca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...