2018-12-19 05:35


Gabriel Cotabiţă este ţinut în viaţă de aparate

 |  14:01
Gabriel Cotabiţă este ţinut în viaţă de aparate

"Totul e frumos, spectaculos, mă bucur de viaţă şi e bine!", a spus Gabriel Cotabiţă chiar cu câteva minute înainte să facă infarct. Artistul se află de 24 de ore în stare de inconştienţă, pe un pat din spitalul Floreasca. Inca nu si-a revenit dupa infarctul suferit vineri, intr-o sala de sport, si momentan este ţinut în viaţă doar de aparate pentru ca nu poate respira singur.

Chiar daca se afla inca in stare de inconstienta, Gabriel Cotabiţă a trecut cu bine peste coronarografia pe care i-au făcut-o medicii. Nu are leziuni pe artere, însă medicii trebuie acum să vadă dacă i-a fost afectată activitatea cerebrală. Din pacate, starea sa este critica si artistul este în continuare asistat şi ventilat mecanic.

Gabriel Cotabiţă a căzut ca secerat după câteva zeci de minute de antrenament într-o sală de sport. Colegii de sala au chemat imediat ambulanta. Dupa 25 minute de resuscitare, cântărețul a prezentat semne vitale și imediat ce i-a revenit pulsul a fost transportat la spitalul Floreasca, informeaza rtv.ro.

In funcție de evoluția din următoarele ore, Gabriel Cotabita ar putea fi operat pe cord, asta dacă medicii vor considera ca organismul artistului vă rezista. 

Problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabita nu sunt noi. Acesta a mai suferit în trecut un infarct.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-09

TAGURI: gabriel, cotabita, infarct, spital, floreasca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...