2019-04-26 03:06


Gabriel Cotabiţă face show de ziua lui, cu Florin Piersic şi Mihai Bendeac

 |  18:47
Gabriel Cotabiţă face show de ziua lui, cu Florin Piersic şi Mihai Bendeac

După o absenţă de 15 ani de pe scena mare a SăliiPalatului, Gabriel Cotabiţă revine, pe 3 noiembrie, de la ora 19.00, cuspectacolul “Ce mai faci?”. La cei 55 de ani, pe care îi va împlini la 1noiembrie, artistul se ţine... de şlagăre. Miercuri seara, Cotabiţă vă invităîntr-o călătorie muzicală din 1980 până astăzi. “Prima iubire şi ultima”, “Terog, domnişoară, nu pleca”, “Un simplu trecător”, “Raiul e pe pământ”, “Noaptealbastră”, “Ave Maria”, “Prizonier”, “Balada timidului”, “Cât de mult poţigreşi”, “Cântecul şomerului” au fost reorchestrate de Andrei Tudor, Ionel Tudorşi Walter Dionisie. Bineînţeles că nu va lipsi, în seara spectacolului, trupa VH2, de care Gabriel Cotabiţă şi-a legat destinul muzical acum 8 ani.

Cel mai frumos cadou pe care îl puteţi oferi lui Cotabiţăeste să cumpăraţi bilet pentru “Ce mai faci?” şi să petreceţi împreună aniversareaa 55 de ani de viaţă şi a 24 de ani de carieră. Sărbătoritul va avea şiinvitaţi de seamă: pe Florin Piersic şi pe Mihai Bendeac, fiecare cu câte unmoment special.

Preţul unui bilet variază în funcţie de categorie. VIP:100 de lei; Categoria I: 80 de lei; Categoria II: 70 de lei; Categoria III: 60de lei; Categoria IV: 40 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-02-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG