2016-12-03 19:48

MONDEN


Gabriel Cotabiţă: “Sper să îmi găsesc jumătatea, dar cu condiţia să nu fie geloasă!”

 |  13:23
Gabriel Cotabiţă: “Sper să îmi găsesc jumătatea, dar cu condiţia să nu fie geloasă!”

Gabriel Cotabiţă este considerat eternul cuceritor, însă artistul spune că nu a reuşit până acum să îşi găsească jumătatea.

Cântăreţul a concertat aseară alături de trupă VH2 în clubul Tribute din Bucureşti, ocazie cu care a declarat că încă nu şi-a găsit adevărata iubire. "Multe dintre piesele mele vorbesc despre dragoste, însă eu nu am întâlnit încă o mare iubire. Nu ştiu dacă există aşa ceva precum o mare dragoste, văd că altora li se întâmplă, însă mie nu mi s-a întâmplat. Asta nu înseamnă că nu mai sper să-mi întâlnesc jumătatea", a declarat Gabriel Cotabiţă.

Cât despre atributele femeii care l-ar putea cuceri pentru toată viaţa, artistul a ţinut să specifice că nu îi plac femeile geloase: "Femeia ideală trebuie să fie femeie. Nu ştiu să spun dacă trebuie să aibă o calitate sau alta. Nu îmi plac însă femeile geloase şi posesive pentru că eu, la rândul meu, nu sunt gelos şi posesiv. Dacă o femeie este geloasă, atunci m-a pierdut".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: gabriel cotabiţă, club tribute, jumătate, femeia idealaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Peste 600.000 de români iau zilnic antibiotice, mulți dintre ei nejustificat La nivel european, România este a doua țară în ceea ce privește consumul de antibiotice,... 20 Noi 2016 | (0)
Doi judecători, numiți vicepreședinți ai ICCJ Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind numirea judecătorilor... 21 Noi 2016 | (0)