2016-10-28 01:59

MONDEN


Gabriel Cotabiţă: “Sper să îmi găsesc jumătatea, dar cu condiţia să nu fie geloasă!”

 |  13:23
Gabriel Cotabiţă: “Sper să îmi găsesc jumătatea, dar cu condiţia să nu fie geloasă!”

Gabriel Cotabiţă este considerat eternul cuceritor, însă artistul spune că nu a reuşit până acum să îşi găsească jumătatea.

Cântăreţul a concertat aseară alături de trupă VH2 în clubul Tribute din Bucureşti, ocazie cu care a declarat că încă nu şi-a găsit adevărata iubire. "Multe dintre piesele mele vorbesc despre dragoste, însă eu nu am întâlnit încă o mare iubire. Nu ştiu dacă există aşa ceva precum o mare dragoste, văd că altora li se întâmplă, însă mie nu mi s-a întâmplat. Asta nu înseamnă că nu mai sper să-mi întâlnesc jumătatea", a declarat Gabriel Cotabiţă.

Cât despre atributele femeii care l-ar putea cuceri pentru toată viaţa, artistul a ţinut să specifice că nu îi plac femeile geloase: "Femeia ideală trebuie să fie femeie. Nu ştiu să spun dacă trebuie să aibă o calitate sau alta. Nu îmi plac însă femeile geloase şi posesive pentru că eu, la rândul meu, nu sunt gelos şi posesiv. Dacă o femeie este geloasă, atunci m-a pierdut".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: gabriel cotabiţă, club tribute, jumătate, femeia idealaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

FRF a aprobat regula care obligă cluburile din Liga 1 să investească 10% din sumele primite din transferuri către centrele de copii și juniori Comitetul Executiv al FRF a adoptat ieri regula care obligă cluburile din Liga 1 să investească... 24 Oct 2016 | (0)
Adrian Mutu, numit manager general al clubului de fotbal Dinamo București Ionuț Negoiță a anunţat miercuri, pe site-ul oficial al clubului, că Adrian Mutu a fost numit... 12 Oct 2016 | (0)