2018-12-19 02:22


“Gabriela Cristea a fost să facă fertilizare in vitro!”. Vedeta lipseşte de o săptămână de la “Noră pentru mama”, iar fanii ameninţă că nu vor mai urmări emisiunea:

 |  18:58
“Gabriela Cristea a fost să facă fertilizare in vitro!”. Vedeta lipseşte de o săptămână de la “Noră pentru mama”, iar fanii ameninţă că nu vor mai urmări emisiunea:

După cinci sezoane “Noră pentru mama” şi audienţe-record la Kanal D,Gabriela Cristea a dispărut, nu tocmai subit dacă ar fi să luăm în calculdeclaraţia pe care a făcut-o cu puţin timp înainte. Prezentatoarea spunea că obate gândul să se retragă de la emisiune, pentru că îşi doreşte un copil, iarstresul de la serviciu o împiedică să rămână însărcinată. Mai mult, există vocicare susţin că Gabriela Cristea şi-a luat o pauză tocmai pentru a apela şi lafertilizarea in vitro. De o săptămână este înlocuită de Mirela Boureanu, iarfanii au trimis pe blogul vedetei sute de mesaje prin care cer revenireaGabrielei sau dacă nu, întreruperea emisiunii.

Niciodată în cei 5 ani de emisie, Gabriela Cristea nu a lipsit atât demulte zile de la pupitrul reality-show-ului “Noră pentru mama”, mai ales căvacanţa de vară, dintre sezoanele emisiunii i-a fost tot timpul suficientă, aşaîncât să nu fie necesar un concediu înainte de terminarea sezonului, cândva pela sfârşitul lui mai. Prezentatoarea nu a anunţat în prealabil că va pleca operioadă sau definitiv din emisiune, însă a dat o declaraţie, în urmă cu trei săptămâni,prin care parcă încerca să-şi pregătească retragerea. “Eu mă gândesc să măretrag. Din câte ştiu eu, Kanal D doreşte să continue “Noră pentru mama”. Spunacum că am să fac pasul ăsta, dar nu sunt hotărâtă 100%. Ne dorim foarte multun copil. În condiţiile în care avem foarte multă treabă şi suntem stresaţi,lucrurile nu se întâmplă aşa uşor. Nici noi nu mai suntem tinerei. Atunci artrebui să ne relaxăm un pic. Aş vrea să devin turist de profesie. Dacă m-aş lăsade televiziune, m-aş «pensiona» şi aş face lucruri specifice. M-aş bucura debanii pe care i-am adunat”, declara Gabriela în TV Mania, la jumătatea luniitrecute. Coincidenţă sau nu, “concediul” vedetei vine la puţin timp după aceastăafirmaţie, fără ca reprezentanţii postului să justifice în vreun fel plecareaprezentatoarei sau ca aceasta să răspundă sutelor de comentarii de pe blog încare fanii o întreabă ce se întâmplă. Şi dacă săptămâna trecută, reprezentanţiiKanal D susţineau că Gabriela Cristea şi-a luat concediu o săptămână, pentru căare nişte probleme personale de rezolvat, fără a da detalii în privinţaacestora, însă acea săptămână de concediu a fost epuizată şi prezentatoareaeste încă înlocuită de Mirela Boureanu. Acest lucru nu este deloc pe placulfanilor care au trimis peste 600 de mesaje pe blogul Gabrielei prin care cer întrerupereaemisiunii dacă aceasta nu revine la Kanal D. “Ce se întâmplă? De ce nu apareGabriela? Emisiunea nu mai are nici un farmec fără ea. Azi nici nu am urmărit-odin cauza asta! Mirela e bună pentru altă emisiune, aduceţi-o înapoi pe Gabi!”,susţine o telespectatoare pe forumul emisiunii. “O rog frumos să se întoarcăînapoi să termine măcar sezonul ăsta! O grămadă de oameni nu se mai uită laemisiune! Kanal D poate să scurteze sau să lungească un concurs atât cât crede,aşa că e momentul să scutaţi sezonul 5 dacă nu mai vine Gabriela!”, susţine unalt fan al show-ului, în timp ce un telespectator lansează ipoteza că vedetaprofită de această pauză pentru a încerca să rămână însărcinată: “Gabriela afost să facă fertilizare in vitro!”.

Ieri, până la închiderea ediţiei, reprezentanţii Kanal D nu au putut ficontactaţi.

Ce mesaje disperate îi trimit fanii GabrieleiCristea:

 “Gabriela, te iubim enorm de mult! Te rugăm,întoarce-te!”

 “Când văd căîncepe emisiunea şi nu apare Gabi, îl opresc sau schimb canalul!”

 “Era cea maifrumoasă emisiune datorită Gabrielei Cristea! Fără ea, emisiunea nu mai arenici un farmec!”

 “Unde esteGabriela? Ce se întâmplă cu ea? Când revine? Vă rog, cei de la Kanal D,raspundeţi-ne şi nouă la întrebări! Măcar spuneţi-ne când revine. Nu-i normal săstăm să aşteptăm aşa să vedem dacă apare sau nu Gabi! Cred că noi cei care amfost fideli şi care am urmărit acest post de televiziune merităm nişte explicaţii!”

 “Emisiunea numai are nici un haz şi concurenţii nu ascultă de noua moderatoare!”

 “Astăzi, lunifiind, am sperat că am să o văd pe Gabi în emisiune! Nici pomeneală! Nimeni nudă nici un fel de explicaţie, tăcere totală, aşa procedează cei de la Kanal D.Nu-i frumos! Începând de astăzi nu mă mai uit la această emisiune!”

 “Gabriela eşticea mai bună, sperăm că o să te vedem cât mai curând!”

 “Dacă Gabrielanu se întoarce vă pierdeţi toată audienţa! O văd realizând impecabil orice altăemisiune, dar dacă pleacă de aici, pe mine una, Kanal D m-a pierdut detelespectator!”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...