2017-01-19 06:40

MONDEN


Gabriela Cristea: ''Mă bucur mult că mă reîntorc în casele telespectatorilor!''

 |  13:01
Gabriela Cristea: ''Mă bucur mult că mă reîntorc în casele telespectatorilor!''
Din 8 august, de la ora 10.00, telespectatorii Kanal D vor avea parte de unshow cu totul special, în care Gabriela Cristea Toader îşi va etala talentul degazdă perfectă. Emisiunea “Draga mea prietenă”, un cocktail de informaţii utileşi bună dispoziţie, cu pronunţat caracter interactiv, va fi difuzată zilnic, deluni până vineri, de la 10.00 la 12.30. Formatul este unul dinamic, cu invitaţispecialişti din diverse domenii, gata să disece alături de telespectatoriiKanal D cele mai diverse situaţii şi probleme. Părinţi, bunici, copii, cu toţiivor putea afla soluţii la îndemână ale diverselor situaţii cu care se confruntăîn viaţa de zi cu zi, în spaţiul domestic, la şcoală sau în societate.

“Mă bucur mult că mă reîntorc în casele telespectatorilor şi abia aşteptopiniile lor despre . Sper că în această emisiune,cei care ne privesc să găsească răspunsuri la multe dintre întrebările pe careşi le pun”, a declarat Gabriela Cristea Toader.

Temele predilecte ale emisiunii vor fi sănătatea, nutriţia, educaţia, viaţa de familie şi cea a comunităţii. Nu vorlipsi din platoul emisiunii nici vedetele, fie că vin din domeniul muzicii,cinematografiei, sportului sau al televiziunii. Cele mai importante ştirimondene ale zilei vor fi abordate în emisiune, dar dintr-o perspectivă socială,în care să se regăsească telespectatorii Kanal D.

Va găti zilnic în emisiune

De asemenea, telespectatorii Kanal Dvor face cunoştinţă la “Draga mea prietenă” cu o serie de oameni necunoscuţimarelui public, dar care au realizat lucruri extraordinare în domeniile în careactivează. “Este important să ne recunoaştem valorile, iar oamenii pot aflacine sunt acestea cu ajutorul nostru. Emisiunea îiva face cunoscuţi pe acei anonimi excepţionali, de care cu toţii ar trebui săfim foarte mândri”, a declarat AndreeaGodeanu, producătoarea emisiunii.

Un loc aparte în economia show-ului va fi atribuită rubricii culinare. Unbucătar priceput, Cristi Văduvă, o va provoca zilnic pe Gabriela Cristea Toadersă-şi pună la bătaie talentul culinar, iar invitaţii emisiunii, publicul şitelespectatorii vor avea ocazia să asiste la pregătirea celor mai delicioasepreparate.

Nu rataţi, începând din 8 august, show-ul “Draga mea prietenă”, în care oveţi putea revedea pe Gabriela Cristea Toader într-o ipostază mai dinamică şimai apropiată de telespectatorii Kanal D.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image