2018-12-16 20:46


Gabriela Cristea refuză să-şi educe copiii cu palma: “Bătaia nu e ruptă din Rai!”

 |  21:00
Gabriela Cristea refuză să-şi educe copiii cu palma: “Bătaia nu e ruptă din Rai!”

Prezentatoarea de la Kanal D a avut o relaţie nu tocmai exemplară cu părinţii săi care au dat-o afară din casă când abia împlinise 18 ani. A învăţat astfel cum trebuie să procedeze şi ea atunci când va fi mamă şi este hotărâtă să nu facă educaţie cu palma.

Gabriela Cristea îşi doreşte foarte mult un copil, acesta fiind şi motivul pentru care a renunţat să mai prezinte “Noră pentru mama”, reality-show-ul de la Kanal D ocupându-i mult prea mult timp. Crede că se va descurca mai bine cu o fetiţă, decât cu un băiat şi ne-a declarat că ar prefera să caute un ginere, decât o noră care să-i facă zile negre. Gabriela spune că va încerca pe cât va fi posibil să aibă o relaţie de prietenie şi respect cu viitorii săi copii, în educaţia acestora neavând ce să caute violenţa, fie ea fizică sau verbală. “Nu ştiu dacă îmi voi susţine necondiţionat copilul sau îl voi trage de urechi atunci când va greşi, chiar dacă asta va deteriora un pic relaţia dintre noi. Ce pot să spun este că nu cred în corecţiile fizice aplicate copiilor. Nu cred în dictonul «Bătaia e ruptă din Rai»!”, ne-a declarat Gabriela Cristea. Prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietenă” de la Kana D a suferit din pricina relaţiilor defectuoase pe care le-a avut cu familia ei, părinţii întrerupând orice legătură cu ea în urmă cu mulţi ani. Gabriela susţine că a simţit întotdeauna că a fost un copil nedorit, nimic din ceea ce făcea nu îi mulţumea pe părinţii ei, iar când a împlinit 18 ani, aceştia au dat-o afară din casă. S-a descurcat foarte greu şi abia a avut bani pentru o bucată de pâine, iar când a ajuns vedetă în toată regula, neamurile au început să o hărţuiască pentru bani.

“Marcel este cel mai bun prieten al meu!”

Dacă nu a avut un umăr pe care să plângă şi părinţi care să o protejeze de greutăţile vieţii, Gabriela Cristea a încercat să facă faţă problemelor de una singură. Atunci când s-a măritat cu Marcel Toader, afaceristul a devenit cel mai bun prieten al său şi singurul în care are încredere să-i spună ce are pe suflet. “Nu sunt genul care să-şi plângă de milă. Oricât m-ar ajuta cei din jur să mă ridic, puterea mi-o iau tot din mine însămi. Peste momentele cu adevărat dificile am trecut încercând să găsesc resursele în mine, nu în ceilalţi. Nu înseamnă că minimalizez sprijinul prietenilor, apropiaţilor, dar întotdeauna am încercat să mă bazez pe propriile-mi puteri. Cel mai bun prieten al meu este însă Marcel. Este omul în care am încredere deplină şi căruia îi pot spune orice”, ne-a declarat Gabriela, prezentatoarea infirmând întotdeauna zvonurile potrivit cărora soţul său o agresează fizic, la fel cum a procedat şi în cazul fostei soţii, Ana Maria Ferentz. “Soţul meu n-ar putea omorî nici o muscă”, spune Gabriela, susţinând că în primăvară a căzut la sală şi din această cauză a avut vânătăi pe faţă, nu pentru că ar fi bătut-o Marcel, aşa cum a vuit presa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...