2017-01-22 18:24


Gary Moore a murit duminica, din cauze naturale

 |  18:45
Gary Moore a murit duminica, din cauze naturale

ChitaristulGary Moore a murit din cauze naturale, decesul muzicianului britanic fiindprovocat cel mai probabil de un atac de cord, informează un raport postmortempreliminar realizat de autorităţile spaniole, citate de mirror.co.uk.

GaryMoore, fostul chitarist al trupei Thin Lizzy, se afla în vacanţă în Spaniaîmpreună cu iubita sa. Artistul în vârstă de 58 de ani a murit duminică, însomn.

Mediciilegişti au dispus efectuarea unor teste suplimentare înainte de a dapublicităţii concluziile raportului final.

Rudelechitaristului britanic se află deja în Spania pentru a face pregătirile învederea repatrierii trupului muzicianului.

GaryMoore, originar din Belfast, a murit, duminică, în camera sa din hotelul decinci stele Kempinski Resort Hotel din staţiunea Estepona de pe celebra Costadel Sol. Paramedicii au fost chemaţi de urgenţă la ora 4.00 dimineaţa de cătreiubita muzicianului. Artistul mâncase la cină un burger şi un sandviş şi băuseşampanie şi un pahar de coniac. Un poliţist spaniol a declarat pentru presabritanică: "Moartea lui nu este în nici un caz suspectă. A fost deschisă oanchetă pentru a afla cauza exactă a decesului".

GaryMoore, pe numele său adevărat Robert William Moore, şi-a început carieramuzicală în anii '60 şi a evoluat de-a lungul timpului alături de artiştiprecum Thin Lizzy, B.B. King, Colosseum II, Greg Lake sau trupa de blues-rockSkid Row, precum şi Albert Collins, Jim Capaldi, The Beach Boys, Gary Husband,Ozzy Osbourne sau Andrew Lloyd Webber. Portofoliul său a fost completat şi de ocomplexă carieră solo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image