2017-01-19 00:15

MONDEN


George Buhnici va fi tătic. Află ce cadou va primi bebeluşul!

 |  13:18
George Buhnici va fi tătic. Află ce cadou va primi bebeluşul!

George Buhnici, cel care aduce dis de dimineaţă telespectatorilor ProTv noutăţile tehnologice pe înţelesul tuturor în rubrica iLike IT va deveni tătic. „Viaţa noastră e frumoasă în doi, dar va fi perfectă în trei sau mai mulţi”, a mărturisit încântat George. „Când am primit în vara lui 2010 livretul de familie, ofiţerul stării civile ne-a spus că avem loc în el pentru primii şapte copii.

Eu visez să umplem măcar primele trei căsuţe cu oameni noi”, a mai povestit corespondentul Ştirilor ProTv, fericit că va deveni tătic în curând. „Dacă e să ne luăm după superstiţii, o să avem băiat şi are deja promise de la mine multe gadget-uri. Dacă o să fie fată, o să ne bucurăm la fel de mult să îi amenajăm o cameră de prinţesă”, spune George.

Deja intraţi în febra amenajărilor, Lorena şi George au de gând să-l întâmpine pe micuţ cât mai frumos cu putinţă: „va primi camera cea mai liniştită într-un bloc plin cu melomani nocturni şi pasinaţi de dat găuri în pereţi. Dar să vedem partea bună: dacă tot ne apucăm de şurubărit, iată o ocazie numai bună să actualizez şi sistemul HiFi de acasă cu un videoproiector şi surround pentru seri perfecte de cinema în familie”, promite viitorul tătic. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-13

TAGURI: george buhnici, iLike IT, taticComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image