2016-12-05 02:40

MONDEN


George Clooney a vrut să se sinucidă

 |  15:18
George Clooney a vrut să se sinucidă

George Clooney a făcut o mărturisire şocantă,spunând că, în 2005, a vrut să se sinucidă din cauza durerilor îngrozitoare pe care le avea, după un accident suferit pe platourile de filmare. În 2005, pe cînd filma “Syriana” – care i-a adus, de altfel, premiul Oscar pentru cel mai bun actor -, Clooney s-a rănit la coloană şi a avut dureri atât de mari încât s-a gândit să se sinucidă. Actorul a făcut această declaraţie pentru cel mai recent număr al revistei Rolling Stone. “Zăceam pe un pat de spital, cu o perfuzie în mână, incapabil să mă mişc, cu aceste dureri de cap care se simt de parcă ai avea un accicent cerebral şi, pentru o perioadă scurtă de vreo trei săptămâni, am început să mă gândesc: «Va trebui să iau o măsura drastică în privinţa asta»”, povesteste Clooney, conform stl.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-25

TAGURI: george clooneyComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

22 noiembrie 1819. Remember George Eliot Mary Anne Evans, cunoscută sub pseudonimul George Eliot, a fost o romancieră din Anglia, una... 22 Noi 2016 | (0)
Mesajul lui George Maior cu ocazia Zilei Naţionale a României Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, a transmis joi, cu ocazia Zilei Naţionale a... 01 Dec 2016 | (3)