2017-01-17 00:17

MONDEN


George Clooney s-a îmbolnăvit de malarie în Sudan

 |  18:35
George Clooney s-a îmbolnăvit de malarie în Sudan

Actorul american George Clooney s-a îmbolnăvit de malarie în timpul uneicălătorii pe care a efectuat-o în Sudan, la începutul lunii ianuarie, însăpurtătorul său de cuvânt a anunţat, joi, că actorul s-ar fi vindecat deja deaceastă boală, informează Mediafax.

George Clooney, în vârstă de 49 de ani, a vizitat de multe ori aceastăţară şi s-a implicat în numeroase campanii, care aveau scopul de a atrageatenţia comunităţii internaţionale asupra referendumului istoric organizatrecent în Sudan prin care provincia din sudul acestei ţări, cu o populaţiemajoritar creştină, doreşte să devină un stat independent.

"George s-a vindecat complet de malarie, pe care a contractat-o întimp ce se afla în Sudan, în prima săptămână din ianuarie", a declaratagentul de presă al actorului american. "Aceea a fost cea de-a doua crizăa bolii. Vindecarea sa ilustrează faptul că, folosind o medicaţie potrivită,cea mai letală maladie din Africa poate fi redusă la o perioadă de 10 zile maiproaste, în locul unei condamnări la moarte", a adăugat aceeaşi sursă.

Vestea despre boala de care suferă George Clooney a apărut, joi,printr-un mesaj postat pe Twitter de Piers Morgan, prezentatorul unei emisiunipe postul CNN, în care acesta afirma că starul din "Ocean's Eleven"şi "Syriana" se află "sub medicaţie strictă şi se simte destulde rău".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image