2019-01-22 07:20


George Michael va scrie o piesă despre lupta sa cu pneumonia

 |  15:02
George Michael va scrie o piesă despre lupta sa cu pneumonia

Cântărețul britanic George Michael se simte bine după ce la sfârşitul anului trecut a fost la un pas de moarte, din cauza unei pneumonii severe. Deşi mulţi nu ar vrea să-şi amintească de boala care i-a chinuit, artistul are de gând să scrie o piesă despre lupta sa.

George Michael vrea să împărtăşească cu fanii săi lupta pe care a dus-o pentru a supravieţui. "Am fost un băiat foarte ocupat în studioul de înregistrare în această săptămână. Sunt, în sfârşit, pregătit să compun o piesă despre ceea ce mi s-a întâmplat la Viena şi despre cât sunt de recunoscător pentru faptul că mi s-a dat încă o şansă de a trăi şi de a respira alături de voi toţi în această lume minunată pe care o împărţim", a scris artistul într-un mesaj postat pe Twitter.

Melodia se va intitnula "White Light" şi va transmite clipele dificile prin care a trecut cântăreţul la finele anului trecut.

George Michael, în vârstă de 48 de ani, a fost diagnosticat cu pneumonie severă în noiembrie 2011 şi a fost internat de urgenţă într-o clinică din Viena. Din fericire, după o lună de tratament artistul a fost pus pe picioare de medicii vienezi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-04-04

TAGURI: George Michael, melodie, pneumonie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...