2017-01-19 15:16

MONDEN


Gheorghe Gheorghiu, despre scandalul “Talisman”

 |  18:01
Gheorghe Gheorghiu, despre scandalul “Talisman”

Scandalul dintre Alin Oprea şi Tavi Colen nu i-au lăsat indiferenţi nici  pe colegii de breaslă. Aşa se întâmplă şi în cazul interpretului Gheorghe Gheorghiu. Artistul este cel care a contribuit la formarea trupei Talisman şi a mărturisit, în cadrul emisiunii Poveştiri adevărate, că motivul pentru care cei doi au iscat acest scandal, sunt banii.

Tocmai pentru că și Alin și Tavi îi sunt prieteni, cântărețul spune că regretă foarte mult scandalul iscat. "Eu cu ei am împărțit ani buni totul. Frigiderul era la comun, dormitorul la comun, livingul la comun. Am împărțit viața o perioadă și a fost foarte frumos.(...) Când intervin banii și ajungi să câștigi foarte mult, când ești un pic meschin cu împărțeala lor, e foarte greu. Din păcate ce văd acum prin ziare și pe la televizor, mă întristează. Talisman trebuia să rămână un talisman pentru toată lumea. Nu-mi place faptul că s-a ajuns la spălatul rufelor la televizor", a declarat Gheorghe Gheorghiu în cadrul emisiunii Poveştiri Adevărate de la Acasă Tv.

Şi mie îmi place să beau

Cu privier la faptul  că Alin Oprea ar avea probleme cu alcoolul, Gheorghiu spune că, în opinia lui, se exagerează.

"Toți bem un pahar, două, cinci. Important e să poți să ții recitalul pe scenă. Și mie îmi place să beau și lui Tavi. Toată lumea bea. Face parte din plăcerile vieții", a precizat artistul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Gheorghe_Gheorghiu, Talisman, scandal, formarea_trupeiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image