2018-05-24 20:49


GINA PISTOL începe ,,Aventura cu 4 stele” printr-un PICTORIAL INCENDIAR

 |  12:16
GINA PISTOL începe ,,Aventura cu 4 stele” printr-un PICTORIAL INCENDIAR

Alături de Speak, Flick și Margherita de la Clejani, Gina Pistol face pare din echipa primei ediții a emisiunii "Aventura cu 4 stele", de la Antena 1, în calitate de concurent. Seducătoarea blondă se va confrunta cu răsfățul experiențelor de pe teritorii exotice, dar și cu reversul medaliei, muncind cot la cot alături de localnici, pentru a-și asigura traiul.

 Într-un costum de baie care îi pune în valoare formele atent lucrate, Gina pozează într-un pictorial incendiar, în care radiază de fericire. Briza, valurile și peisajele Greciei sunt umbrite de apariția vedetei, ce se mândrește cu o siluetă demnă de invidiat.

Frumoasa concurentă a dat deja startul aventurii! Prin ce momente inedite va trece aceasta alături de gașca sa veselă, telespectatorii vor putea afla urmărind „Aventura cu 4 stele”, difuzată începând de luni, 14 august, de la 20.30, la Antena 1.

Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-12

Mai multe imagini:
GINA PISTOL începe ,,Aventura cu 4 stele” printr-un PICTORIAL INCENDIAR
zoom
GINA PISTOL începe ,,Aventura cu 4 stele” printr-un PICTORIAL INCENDIAR
zoom

TAGURI: gina pistol, aventura cu 4 stele, pictorial incendiar

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REGHE
18 Aug 2017

Această poza o reprezintă perfect .....este pozitia ei preferată....si adorată....ori sta capra ...ori face ca iedul
XXL
07 Feb 2018

Beșina brizei iese din ea!!!!♡♡♡♡♡
Random imageUltimele stiriApa Nova