2016-10-21 03:46

MONDEN


Ginghină: Bătaia trece în sfera normalităţii

 |  16:29
Ginghină: Bătaia trece în sfera normalităţii

Campania inţiată de ACASĂ prin care se doreşte apariţia unei legi speciale care să pedepsească violenţa în familie şi-a găsit un nou aliat în persoana actriţei Ioana Ginghină. „Pentru mine, bătaia înseamnă în primul rând umilinţă, durerea fizică mi se pare puţin lucru faţă de umilinţa pe care trebuie să o înduri. Din păcate, în România bătaia trece în sfera normalităţi, copiii sunt bătuţi să fie educaţi şi femeia e bătută tot pentru a fi educată”, spune Ioana. Actriţa care este la rândul ei mamă şi soţie îşi aminteşte de cazurile de violenţă pe care le-a văzut în copilărie. „Când eu eram mică, la Sibiu, ţin minte că aveam pe scară o familie care avea probleme. Şi tatăl meu era şef de scară. Măi, noi când auzeam scandal, taică-miu se ducea acolo peste ei, bătea la uşă, vedea care e situaţia, se calmau lucrurile pe moment. Dacă auzi că o bate te duci şi vezi ce e, poate o omoară, eu aş avea pe conştiinţă un om, să ştiu că l-a bătut şi a doua zi să aflu că e mort sau că e în spital. Dar de ce nu m-am dus?”, mai adaugă ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: Ginghina, bataie, proiect, campanie, pedeapsaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dosarul Microsoft. DNA cere pedepse maxime pentru inculpaţi Un procuror DNA a solicitat, luni, judecătorilor de la ÎCCJ aplicarea unor pedepse maxime pentru... 03 Oct 2016 | (1)
Enache ratează dubla cu Zurich. Stelistul şi-a primit pedeapsa de la UEFA Steaua nu are nici un fundaş dreapta de meserie în lot, iar din această cauză suferă din plin,... 06 Oct 2016 | (0)