2016-10-21 16:22

MONDEN


Giselle Bundchen şi-a făcut castel de 30 de milioane de dolari

 |  14:08
Giselle Bundchen şi-a făcut castel de 30 de milioane de dolari

Supermodelul Giselle Bundchen se va muta până la sfârşitul acestui an în casă nouă: un castel de 30 de milioane de dolari.

Revista Forbes a numit-o pe Giselle în urmă cu puţin timp "primul supermodel miliardar din lume", ea fiind cotată la sume astronomice pentru o prezentare de modă. Şi pentru să îşi permite, celebrul model nu a dorit să îşi cumpere o casă în Los Angeles, ci să construiască una de la temelie, care să se muleze perfect pe preferinţele ei.Astfel, fosta iubită a lui Leonadro diCaprio, căsătorită în prezent cu Tom Brady, şi-a construit un adevărat castel pe o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi, scrie Daily Mail.Terenul pe care se află acum noua construcţie a fost cumpărat cu 11 milioane de dolari în anul 2009, imediat după aceea Giselle demarând proiectul pentru noua casă, ce are două părti conectate cu un pod, o sală de fitness, un centru spa, mai multe camere pentru majordomi şi servitoare şi o cramă de vinuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Giselle Bundchen, castel, milioare de euro, Forbes, poiect, casaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Programul Casa Verde, suplimentat pentru încă 3.000 de persoane Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a suplimentat cu 20 de milioane de lei bugetul alocat... 12 Oct 2016 | (1)
DNA pune sechestru pe una din casele lui Victor Ponta Sechestrul pe casa lui Victor Ponta a fost pus pentru acoperirea unui prejudiciu până la... 19 Oct 2016 | (3)