2018-10-18 05:59


Giulia petrece prima vacanţă cu toată familia

 |  16:33
Giulia petrece prima vacanţă cu toată familia

Intrată de curând şi în postura de mamă de băiat, Giulia Anghelescu încearcă să-şi dedice acum timpul cât mai mult asupra juniorului său. Pentru a nu-şi lăsa fiul prea mult timp singur, fosta membră a trupei Candy a decis ca, anul acesta, vacanţa de vară s-o petreacă în ţară, pentru prima dată în formulă de patru.

În urmă cu trei luni, Giulia a devenit mămica unui băiat, aşa că familia ei este acum în formul­­a completă, după cum îi place chiar ei să glumească. Giulia şi Vlad Huidu plănuiesc să meargă, alături de Antonia, fetiţa lor de 3 ani, şi de noul membru al familiei,  Eduard Mikael,  în prima lor vacanţă.

Cântăreaţa se va refugia de căldura toridă din Capitală la casa lor de vacanţă de la munte. Având în vedere că Eduard Mikael este încă prea mic să călătorească, Giulia şi Vlad nu şi-au planificat o vacanţă foarte îndepărtată.

„Urmează o toamnă plină de evenimente pentru mine, aşa că mi-am planificat această vacanţă alături de cei mici de ceva vreme. O mămică trebuie să fie alături de copiii ei cât de mult poate!”, a declarat Giulia pentru ziarul PUTEREA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-02

TAGURI: giulia, vacanta, familia, anghelescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...