2016-12-09 02:16

MONDEN


Giulia a renunţat la concerte

 |  17:32
Giulia a renunţat la concerte

Viitoarea mămică Giulia a petrecut, după foarte mult timp, sărbătorile în sânul familiei. Anul acesta, Giulia, a decis să ia o scurtă pauză şi să se bucure de perioada în care este însărcinată şi să aloce mai mult timp pentru ea şi familia ei. Cu toate că lucrează intens la cariera solo, artista lansând un nou single, “Vorbe Goale”, Giulia a hotărât să plece pentru a petrece Crăciunul şi Revelionul în Austria şi să se bucure de zăpadă. Este însărcinată în aproape 6 luni, urmând să nască în luna aprilie, o fetiţă, după cum a anunţat recent. Artista a luat o pauză de  la concerte până după ce micuţa se va naşte, dar în toată această perioadă Giulia va lucra la cariera solo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

TAGURI: Giulia, concerte, Craciun, Revelion, nastereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se aprind luminițele de Crăciun în Capitală Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19.00, din Piata... 01 Dec 2016 | (0)
Nașterea prin cezariană influențează evoluția umană Un studiu recent, publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) și realizat... 07 Dec 2016 | (0)