2016-10-26 09:03

MONDEN


Giulia Anghelescu: Am slăbit foarte mult

 |  13:05
Giulia Anghelescu: Am slăbit foarte mult

Giulia a mărturisit că primele patru luni de sarcină au fost foarte grele. Viitoarea mămică a recunoscut însă că acum este ceva mai bine, deşi problemele provocate de sarcină nu s-au terminat încă. "Am trecut de partea cu greţurile, dar mai am zile în care nu sunt ok, acum a început să se mişte. Am slăbit foarte mult lunile astea, abia acum am greutatea pe care o aveam vara trecută, cu tot cu burtică", a declarat cântăreaţa pentru Music Channel. Întrebată dacă are pofte, Giulia a spus că supa de pui şi fructele sunt cele mai dese cerinţe. Mai mult, Giulia nu este singura care urmează să nască în curând, căţeluşa ei, Bubbles va deveni şi ea mămică în săptămânile ce urmează.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-05-05

TAGURI: Giulia Anghelescu, sarcina, cantareata, probleme, pofteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Soțul cântăreței Anda Adam, audiat la sediul DIICOT Constanța Sorin Andrei Nicolescu, soțul cântăreței Anda Adam, va fi audiat la sediul DIICOT Constanța,... 19 Oct 2016 | (0)
Ministerul Transporturilor confirmă problemele de la TAROM Mai multe defecţiuni tehnice ale aeronavelor TAROM, înregistrate în ultima perioadaă, au pus pe... 17 Oct 2016 | (0)