2016-10-27 08:23

MONDEN


Giulia Anghelescu riscă să nască prematur

 |  15:06
Giulia Anghelescu riscă să nască prematur

Giulia Anghelescu mai are foarte puţin şi va deveni mămică. Solista este însărcinată în luna a şaptea şi s-a dus deja să vadă sala de naşteri.. Aceasta a recunoscut că medicii i-au spus să nu mai depună atâta efort, dar că nu i-a ascultat pentru că este o fire foarte activă. Interpreta a onorat până acum toate concertele, punându-şi sarcina în pericol.

„Cea mică se grăbeşte puţin, iar medicul mi-a recomandat să stau mai mult acasă şi să fac mai puţin efort. Dar uite că nu am fost chiar o mămică cuminte, nu pot să nu vin încă la muncă şi, în plus, noi ne-am apucat să renovăm toată casa şi am mai cărat lucruri", a povestit aceasta în cadrul emisiunii "De suflet", de la Pro TV Internaţional. Giulia este hotărâtă să nască natural, însă până atunci vrea să-i aranjeze camera micuţei Sabina. Vestea că Giulia Anghelescu este însărcinată a avut un ecou puternic în rândul celor care cunosc îndeaproape povestea de dragoste dintre ea şi  Vlad Huidu. Surse din anturajul celor doi susţin că bărbatul nu şi-ar fi dorit acest copil, însă cântăreaţa l-a anunţat când era prea târziu să mai schimbe ceva.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Giulia_Anghelescu, sarcina, prematur, pericolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Avertisment Microsoft: fenomenul e pericol global! Microsoft a publicat rezultatele unui nou studiu global, care dezvăluie că doi din trei... 18 Oct 2016 | (0)
UE: Pericol de revenire a islamiștilor radicali în Europa Comisarul UE pentru Securitate, Julian King, avertizează că mii de islamiști radicali din Europa... 18 Oct 2016 | (1)