2017-01-18 08:17

MONDEN


Giulia are un nou look

 |  15:06
Giulia are un nou look

Giulia îşi surprinde constant fanii de pe Facebook. Dacă la 10.000 de like-uri a făcut publică o şedinţă foto cu ea într-un pat, iată că la 20.000, artista a publicat în exclusivitate pe  o nouă şedinţă foto.

Cu un look diferit, artista face cuceriri printre fanii ei virtuali care nu se pot abţine din a da like. Viitoarea mămică nu se sfieşte să arate cât de fericită e şi împărtăşeşte acest lucru cu cei ce o apreciază. În mai puţin de o oră, artista a strâns peste 400 de like-uri şi zeci de comentarii. Shootingul a fost realizat cu ocazia lansării noului single al Giuliei, „Vorbe Goale”, artista pozând până noaptea târziu, iar look-ul abordat este puţin diferit faţă de cum şi-a obişnuit până acum admiratorii.Giulia Anghelescu a pozat senzual şi a postat o fotografie alb negru pe contul ei de Facebook.

Cântăreaţa, însărcinată în luna a cincea, apare în jeanşi şi o cămaşă albă descheiată în zona abdomenului. Artista a declarat la începutul lunii că a slăbit foarte mult din cauza greţurilor pe care le-a avut şi asta se observă şi din poza postată pe reţeaua de socializare. Tatăl viitorului copilaş este Vlad Huidu, fratele mai mic al celebrului Şerban Huidu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: Giulia Anghelescu, nou look, facebook, shootingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image