2016-10-25 02:47

MONDEN


Giulia are un nou look

 |  15:06
Giulia are un nou look

Giulia îşi surprinde constant fanii de pe Facebook. Dacă la 10.000 de like-uri a făcut publică o şedinţă foto cu ea într-un pat, iată că la 20.000, artista a publicat în exclusivitate pe  o nouă şedinţă foto.

Cu un look diferit, artista face cuceriri printre fanii ei virtuali care nu se pot abţine din a da like. Viitoarea mămică nu se sfieşte să arate cât de fericită e şi împărtăşeşte acest lucru cu cei ce o apreciază. În mai puţin de o oră, artista a strâns peste 400 de like-uri şi zeci de comentarii. Shootingul a fost realizat cu ocazia lansării noului single al Giuliei, „Vorbe Goale”, artista pozând până noaptea târziu, iar look-ul abordat este puţin diferit faţă de cum şi-a obişnuit până acum admiratorii.Giulia Anghelescu a pozat senzual şi a postat o fotografie alb negru pe contul ei de Facebook.

Cântăreaţa, însărcinată în luna a cincea, apare în jeanşi şi o cămaşă albă descheiată în zona abdomenului. Artista a declarat la începutul lunii că a slăbit foarte mult din cauza greţurilor pe care le-a avut şi asta se observă şi din poza postată pe reţeaua de socializare. Tatăl viitorului copilaş este Vlad Huidu, fratele mai mic al celebrului Şerban Huidu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: Giulia Anghelescu, nou look, facebook, shootingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Facebook va permite publicarea de conținut “șocant”, în anumite condiții Rețeaua social media Facebook a anunțat, vineri, că va permite publicarea de imagini și... 23 Oct 2016 | (0)
Funcția ”Conversații secrete” a Messenger, lansată de Facebook Facebook a anunțat că serviciul său de mesagerie, Messenger, permite de acum înainte ca... 06 Oct 2016 | (0)