2016-10-28 11:48

MONDEN


Giulia Nahmany, însărcinată în 6 luni

 |  13:19

Fosta prezentatoare a postului public de televiziune, Giulia Nahmany se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară.Vedeta mai are o fetiţă. Primul copil al vedetei, Caroline, are deja 1 an şi 4 luni şi deşi nu conştientizează că va avea o surioară, înţelege că vor avea loc câteva schimbări.

Giulia Nahamy s-a bucurat foarte mult când a aflat că va avea încă un bebeluş, însă nu va avea băiat, aşa cum se aştepta. "M-am bucurat foarte mult când am aflat. Mie îmi plac foarte mult copiii. Am intrat în luna a şasea. Eram convinsă că o să am un băiat şi când m-am dus la doctor ultima dată, a spus că o sa fie încă o fetiţă", a spus Giulia la "Acces Direct". Micuţa se va naşte la o clinică din Israel, aşa cum s-a întâmplat şi cu surioara ei mai mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: Giulia Nahmany, insarcinata, baiat, fetitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Janet Jackson este însărcinată Cântăreața americană Janet Jackson, 50 de ani, a confirmat oficial că este însărcinată,... 12 Oct 2016 | (1)
Grav accident. Cinci persoane, printre care şi o fetiţă, rănite de un şofer beat Un grav accident s-a produs duminică seara, pe Drumul Judeţean 546, cinci persoane, printre care... 24 Oct 2016 | (0)