2016-12-09 19:26

MONDEN


Giulia Nahmany, însărcinată în 6 luni

 |  13:19

Fosta prezentatoare a postului public de televiziune, Giulia Nahmany se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară.Vedeta mai are o fetiţă. Primul copil al vedetei, Caroline, are deja 1 an şi 4 luni şi deşi nu conştientizează că va avea o surioară, înţelege că vor avea loc câteva schimbări.

Giulia Nahamy s-a bucurat foarte mult când a aflat că va avea încă un bebeluş, însă nu va avea băiat, aşa cum se aştepta. "M-am bucurat foarte mult când am aflat. Mie îmi plac foarte mult copiii. Am intrat în luna a şasea. Eram convinsă că o să am un băiat şi când m-am dus la doctor ultima dată, a spus că o sa fie încă o fetiţă", a spus Giulia la "Acces Direct". Micuţa se va naşte la o clinică din Israel, aşa cum s-a întâmplat şi cu surioara ei mai mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: Giulia Nahmany, insarcinata, baiat, fetitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O fetiță a murit după ce a mâncat fructe otrăvitoare Tragedie in localitatea constănțeană Dunăreni, unde o fetiță a murit iar alta este în comă,... 07 Dec 2016 | (0)
Fetiță de doi ani, în comă alcoolică după ce a mâncat pufuleți cu alcool O fetiță de doar doi ani a ajuns în comă alcoolică la Spitalul de Copii din Iași. Grozăvia... 27 Noi 2016 | (0)