2018-12-12 11:54


Gloanţe pentru zombi

 |  12:13
Gloanţe pentru zombi

Un număr tot mai mare de magazine din Statele Unite se aprovizionează cu un produs neobişnuit :  “ Gloanţe pentru zombie “ . În urma unor cazuri recente de canibalism, compania Hornaday Manufacturing a lansat aceste gloanţe care promit “ să facă moartea permanentă “.

Purtătorul de cuvânt al companiei Hornaday Manufacturing a declarat că preşedintele grupului este un fan al fenomenului cultural zombie, în onoarea căruia a şi realizat acest tip de muniţie.

“ Am hotărât să ne distrăm puţin cu un plan de marketing care ne permite să creăm muniţie pentru... lumea ficţională “, a declarat el. Purtătorul de cuvânt a menţionat că aceste gloanţe se numără printre cele mai vândute produse ale companiei.

Lansarea gloanţelor pentru zombi are loc pe fondul  unor atacuri de canibalism în SUA.  Potrivit  poliţiei americane acestea au fost cauzate de consumul unui nou drog extrem de periculos denumit  Cloud Nine, care provoacă halucinaţii şi stări de agresivitate.

Săptămâna trecută, un bărbat care ar fi consumat acest drog şi care se comercializeză fără restricţii, a “ mârâit “  la poliţişti după ce a muşcat faţa unei persoane fără adăpost, ulterior fiind împuşcat mortal de poliţia din Miami.

Alte două incidente au mai fost asociate cu această substanţă, care face parte dintr-o nouă linie de “ săruri de baie “. Acestea sunt vândute sub denumirea de Cloud Nine şi sunt de fapt droguri stimulative.

“Sărurile de baie” reprezintă o combinaţie de droguri sintetice care pot fi vândute legal în America, atât timp cât nu sunt marcate ca fiind pentru consum uman. În doze mari însă acestea  provoacă dependenţă, un comportament violent, imprevizibil şi halucinaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-09-21

TAGURI: zombie, cloud nine, canibal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...