2017-01-19 21:22

MONDEN


GOSPODINA DE CRIZĂ VĂ RECOMANDĂ Cadou de 1 Iunie

 |  18:18
GOSPODINA DE CRIZĂ VĂ RECOMANDĂ  Cadou de 1 Iunie

1Iunie. Zi mult așteptată deorice copil: distracție, Mall, teatru,cofetărie, hăinuțe noi, săndăluțe, gentuțe, pălărioare și multe alte surprize.O zi veselă și colorată. O zi care ar trebui să fie fără restricții. O zi încare poftele celui mic devin literă de lege și trebuie satisfăcute de oricepărinte. Totuși, pentru a nu regreta mai târziu că am fost prea indulgenți și,mai ales, dacă vrem să nu-l obișnuim cu abundența de E-uri și coloranți dinsnaksuri, jeleuri, acadele, e bine să optăm pentru diverse prăjiturele șitorturi făcute în casă, ca și desert.

Și să nu uitămsă-i pregătim felul său de mâncare preferat. Chiar daca e unul banal, dacă știi că sare de pe scaun, că se învârte în jurularagazului, ca zboară până la baie pentru a se spăla pe mâini, că îți declarădin nou toată dragostea, că te iubește “până la 129 sau poate chiar până la 1.000!!!”,trebuie să îți pui șorțul și să te pui pe treabă.

Și care ar putea fi cel maisimplu și mai iubit fel de mâncare de către cei mici? Cu siguranță, cartofiiprăjiți ar fi pe unul din primele locuri. Ușor de preparat, crocanți sau maimoi, în tigaie sau în friteuză, sărați sau cu rozmarin și alte condimente,presărați apoi cu cașcaval din belșug, cu un ou ochi alături și, dacă se poate,cu un sos răcoritor din iaurt și usturoi și mărar.

Și să nu uităm secretul -porția va fi dublă!!!

La mulți ani tuturorcopiiilor,

Cu drag, GDC!

www.gospodinadecriza.blogspot.com


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image