2017-01-21 19:36

MONDEN


GOSPODINA DE CRIZĂ VĂ RECOMANDĂ: Mic dejun rapid

 |  16:54
GOSPODINA DE CRIZĂ VĂ RECOMANDĂ: Mic dejun rapid

Vara, când, din cauzacăldurii, cel mai bine e să ieși din casă la ora 6.00, pentru a ajunge laserviciu, micul dejun e bine să fie ceva preparat cât mai rapid, răcoros. Puţinisunt cei care mai dau drumul la aragaz pentru a prepara chiar și clasicaomletă. Ce am putea mânca totuși, pentru a respecta cele trei mese ale zilei?

O idee de meniu, câtmai hrănitor, ar fi un bol de lapte sau iaurt, cu fulgi de cereale (secară,orz, ovăz, grâu), cu semințe de in măcinate (cele întregi nu aduc nici un aportde vitamine organismului), cu o mână de migdale hidratate peste noapte și cufructe uscate. O altă variantă, pentru cei care nu se pot dezlipi de vechiletabieturi, e ceșcuța obligatorie de cafea (mai bine înlocuită cu un ceaiverde), un pahar cu lapte, o felie de pâine cu unt și cu gem și un fruct.

Cine vrea să profitede abundența de legume a verii, poate să opteze pentru o salată cu roșii,castraveți, ardei, mărar și pătrunjel tocat, cu ulei și lămâie, un ou fiert șidouă felii de pâine prăjită.

Idei de mic dejunrapid, care să nu necesite timp îndelungat în fața aragazului, sunt nenumărate.Însă, stai și te întrebi, oare câţi își permit să-și înceapă diminețile cuiaurt, cu migdale, cu goji, cu smochine, chiar și cu o salată cu roșii șiardei? Și spun asta pentru că de la 5.00, în blocul unde stau, aud cartofii cumsfârâie în tigaie. Așa că nu-mi rămâne decât să vă doresc să fiți sănătoși.

Cu drag, Gospodina de criză!

www.gospodinadecriza.blogspot.com


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image